Babyiveannesi Ben henüz daha hissetmedim acaba ilk olduğu için anlamıyor muyum nasil bişey olacağını 😁😁😁
Momy11 Babyiveannesi geçen hafta 17 haftalıkken hissettim böyle damar atması gibi birşey günde 3-4 kez hissediyorum şükürler olsun ki 😌
orkidehaniimm Babyiveannesi 17+4üm henüz hissetmedim miniğimi oynadıysa da ilk gebeliğim olduğu için pek anlayamıyorum😅🥰
Babyiveannesi Rusen96 benimde göbeğim yok valla bende henüz hissetmedim 😁bazen böyle pıt pıt gibi bişey oluyor o bebek degik diyorum herhalde
duygu0693 Ben 15+1′ım hissettiğimi düşünüyorum 😅 özellikle tatlı yediğimde pıt pıt bişeyler oluyor sanki ama bilemiyorum ilk hamileliğim ☺️
Mom72626 Babyiveannesi evet canım ilk olduğu içindir ben de 15+6 yım ama 1 hafta olacak yavaş yavaş hissediyorum. 2. Gebeliğim. Kızım da da 16. Hafta da hissetmeye başlamıştım
Hcrcllr Babyiveannesi 16+2 olduk bugün. Ara ara pıt pıt sağ kasığım da birseyler oluyor ama bebis hareketi mi bende anlamıyorum 🙈Sanırım tam net algilamak için 2 haftamiz falan var 🙈
Mom72626 Babyiveannesi hissetmeye başladığın zaman az dursun da uyuyayım diyeceksin 😀 ya da AA bugün 3 kere hareket etti neden az hareket etti diye kendini üzeceksin 😀 analık çok zor 😩
Ecrinsu Benimde 2 gebeligim 16+6 haftadayız geçen hafta ultrason girdik o gün hep hissettim ama bu aralar hisedemıyorum erken mi acaba sık olmaması
Babyiveannesi Ecrinsu bence gayet normal hız henüz hissetmedik bille sen enazindan hissetmişsin bebişini 😘😘❤️❤️