anakonda Tugbadabak-1 evet çok sakin ve sizin ne isteyip ne hissettiğinize önem veren bi doktor kendisini çok seviyorum
anakonda Iremnurr18 hayır sadece dokunmaları hissettim zaten başınızda bi hemşire size bütün aşamaları anlatıyor, ben de korkuyordum endişelerim çok vardı ama hepsi yersiz çok iyi geçti baş ağrım falan yok çok şükür bünyeden bünyeye değişiyor bence
Iremnurr18 anakonda peki dahamı dinçtiniz doğumdan sonra bebekle ilgilenmek dahamı kolay oldu çnkü ben ilk sezaryeni genel yaptım çok bitkin ve ağrılarla uyanmıştım
anakonda Iremnurr18 genel anestezi nasıl etki ediyor bilmiyorum benim ilk doğumum 4 gün oldu daha yeni yeni toparlanıyorum
2cocukannesiiii anakonda Rabbim bebeğinize de size de sağlık versin insaAllah 😊 bende gebze de oturuyorum ilk doğumumda çiğdem hanıma gitmiştim yüzyılda ama fiyatları aşırı yükseldi, muayene ücreti kadar veriyordunuz medarda
Tugbadabak-1 Mervedilan Bende soleye gidiyordum memnun kalmadım mineye geçtim daya 1 kere gittim nasılsın ilgili mi
Mervedilan Tugbadabak-1 ben 27 haftalık hamileyim 20. Haftamda başladım mine hanıma çok doktor değiştim ama mine hanımdan memnunum hem ilgili hem açıklayıcı 🥰
2cocukannesiiii anakonda anladım canım neden bu kadar pahalı oldu hastaneler ya🤦 ben ssvd sordum medarda 6 bin dediler😢
anakonda 2cocukannesiiii covidden dolayı devlet hastaneleri ikinci plana düştü özeller de milleti kucağına aldı olan bu 🥲
2cocukannesiiii anakonda evet gerçekten öyle oldu covitten önce doğum yaptım ama şimdi ki fiyatlar ile alakası yok 🥺