anakonda Merhaba canım hanımlar :) Gebze medar hastanesi isteğe bağlı sezaryen fiyatını bilen varsa lütfen yazabilir mi ? :) teşekkürler
Tugbadabak-1 anakonda anakonda bende birine sormuştum burdan normal 4 bin sezeryan 3.500 demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum
anakonda Tugbadabak-1 ay yok normal 3000 sezaryen 3500 ben daha dün konuştum da isteğe bağlı sezaryeni sormayı unuttum
Aysekilic Tugbadabak-1 evet ama arada gidiyorum en son medara bağlı kliniğe gittim orda sordum öyle demişlerdi
Tugbadabak-1 anakonda canım öğrendim normal 3000 bin sezaryen 3.500 isteğe bağlı sezaryen da 4000 bin yada 4.500 olması lazım ama temmuzda zam gelicekmia
anakonda Iremnurr18 doktorum mine hanım spinal yaptım tavsiye de ederim herşey çok güzel geçti hastane ve hemşireler çok ilgiliydi ilk kalkışta ben hiç zorlanmadım aksine sonradan kalkmalarım daha zor oldu ayriyeten sormak istediğiniz varsa cevaplarım
Iremnurr18 anakonda benimde doktorum mine hanım cnm spinal istiyorum ama çok korkuyorum keserken his oluyomu doktorun yaklaşımı nasıl oldu baş ağrın vs oldumu
anakonda Iremnurr18 hayır sadece dokunmaları hissettim zaten başınızda bi hemşire size bütün aşamaları anlatıyor, ben de korkuyordum endişelerim çok vardı ama hepsi yersiz çok iyi geçti baş ağrım falan yok çok şükür bünyeden bünyeye değişiyor bence