Zeynep_ayaz HavvaMerve yok cnm 38+5 de dogdu ilk nst ye gidicegim gunden 2gun önce geldi ne alttan muane oldum ne nst ye gittim 🤔 ewde suyum geldi direk doguma aldilar
HavvaMerve Zeynep_ayaz Anladım canm ☺️ Bende ilk kızımda 35 den sonra gidiyordum 38 de sezaryen olmuştum zaten 🤦🏻♀️
Emirinannesi34 HavvaMerve en son. 30 da gittim 1 ay sonra eğer bi sıkıntın olmazsa gel dedi. Sonrasında kaç haftada bir çağırır bilmiyorum
HavvaMerve Emirinannesi34 Galiba çoğunlukla 32 den sonra haftada bir yada iki hafta da bir çağırıyor canım 🤷🏻♀️
Emirinannesi34 HavvaMerve şimdilik bi sıkıntım yok. Olduğunda telefonla ulaşabiliyorum. Bakalım 34 de gitmiş olacağım ne diyecek
HavvaMerve Emirinannesi34 Aman olmasın canım geçen ay erken doğum riskim vardı geçen aydan beri sadece lavaboya kalkıyorum öyle yatıyorum herşey yasak 🤦🏻♀️ İlaç kullanmaya başladığımdan beri şükür kasık agrılarım geçti bugün bir sorun görmedi çok şükür 🤲🏼 Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah insan ailesinden de uzakta gurbette olunca daha zor oluyor birşey olsa koşup gelecek kimse yok
Emirinannesi34 HavvaMerve amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım, bütün sıkıntılarımız gider o an. Uzak olmak zordur Allah yardımcınız olsun, siz yinede kendinize dikkat edin. Herşey bebeklerimiz için
Aysekoroglu HavvaMerve 2 haftada bir dedi ama biz hastaneye 1 saat uzağız o yüzden 3 hafta sonra gel dedi 32 de gitmiştim 35 de gidecem
Cordymordy HavvaMerve 36+5 teyim 2 haftada bir gidiyoruz. Hiç nstye girmedim, haftaya çarşamba kısmetse sezaryen olacağım.
Nimet_Gamze34 34.haftamda girdim ilk nst me. Doktor erken aldım seni dedi gebelik şekerim olduğu için. Kontrole de her hafta gidiyorum. Riskli bir gebelik geçiriyorum. Kullanmadığım ilaç yok nerdeyse. Buna da şükür. Bebeğimin sağlığı iyi o bana yeter.
Ekvatoral HavvaMerve En başından beri iki haftada bir gidiyoruz. İlk 3-4 ay arası her hafta gitmiştik. 35 den itibaren her hafta gidiyoruz. 37+2 deyim daha nst ye girmedim ☺️
Nilaylks HavvaMerve 32 de nstye girdim gittiğim hastanede on gün içinde ücret ödenmiyor o yüzden doktorum ücret ödediğim zaman onuncu gün gel demişti Sonra iki hafta Sonra şeklinde devam etti 36 haftada haftalık çağırdı 37 olduk haftaya Doğum inşallah 🌸
esinaltintaas HavvaMerve 32+3 haftalığız henüz Nst ye girmedim doktorum 4 hafta sonraya çağırdı 36 haftalık olucam gittiğimde