Deletedmom434 aselsmom 17+5 günlük olduk canım cinsiyeti 16 haftalıkken öğrendim kızım olucak 5 kilo aldım toplam sen
Eeelllliiiiiifffffffff aselsmom 17+5 prens annesi olucam 🙏🏻 İlk haftalar 3 kilo verdim 2sini geri aldım
aselsmom Deletedmom434 16 haftalık olduk bugün doktor 2 defadir kız diyor 4. Ayında kesinleşir dedi pazartesi randevum var bakalim
Deletedmom434 aselsmom bakalım canım bende detaylımı bekliyorum cinsiyetin kesinleşmesi için temmuzun 3. Haftasında gidicem bakalım
MihmininAnnesi 18 olduk 14. Haftada cınsıyetımız bellı oldu kızım olacak hıc kılo alamadım aksıne hamileliğimin ilk 2 ayında 5 kilo verdim aşırı bulantı ve yemek yiyememekten dolayı 61 e düştüm
mucizem61 17+3gunluk olduk bizde cinsiyetini 14 haftada öğrendik nasipse oğlumuz olcak insallah ben başta 7 kilo verdim şimdi iki kilo almışım rabbim hepimizin bebegini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insallah
Minnosannesi aselsmom 16+2 haftalık olduk cinsiyetimizi ayın 19 unda öğrendik ikili test sonucu ile ben 3 kilo aldım