Ozlemflz Merhaba kızlar. Benim aklıma takılan birsey oldu sizlere de sormak istedim. Doğru düzgün sevinemedim.13+3 haftalıktan İkili tarama testi icin doktora gitmiştim ultrasonda bakarken bebeğimin kız olduğunu söyledi ama kesin değil net göremedim biraz daha büyüsün dedi sizce yanılma payi olur mu ? Sizde bu durum oldu mu
Mom5444 Ozlemflz evet haftalarınız daha küçük detaylıda belli olur tam olarak ☺️ Peki tamamen iyi niyetimden soruyorum inşallah demişsiniz erkek mi olmasını isterdiniz çok dikkatimi çektide ☺️
Duygu8990 Ozlemflz ben 11+3 te muayeneye gittim, %80 kız dedi ama bu ay en yanıltıcı ay cinsiyet bakımından, değişebilir dedi. 1 ay sonra bir daha gidicem o zaman netleştir bakalım değişecek mi, ben de kız olsun istiyorum :)
Meryem310321 Ozlemflz olur gülüm bende 15 haftalıkken gittim erkek demişti sonra 17 haftalıken gittim rahatsilandim o zamanda baktı yüz üstü yatıyordu emin olamadi ama erkeğe benziyor dedi ayın 15 kontorol var o zm. Emin olabailir doktor inşallah
Ozlemflz Mom5444 kız olmasını istedim kızım diye seviyorum eşimde şimdiden çocuğun kafasını karıştırma diyor oda kızım diye seviyor bazen 😄 kız deyince heyecandan reçetemi bile almayı unutmuştum 🥰
Edaaekincioglu Ozlemflz benimde eşim aslanım diye seviyordu cinsiyeti belli olmadan önce hatta nerden biliyorsun erkek olduğunu böyle sevme demiştim oda dişi aslanda olabilir niye hemen erkeğe yoruyorsun demişti cinsiyetini 16. Haftasında öğrendik ALPARSLAN geliyormuş 🤣🤣🤣♥️
Minnosumm Canım bence kendini Kız diye alıştırma çünkü ben öyle yaptım bana da 12 haftalıkken kız dedi doktorum ben de kızım falan diye sevdim 16. Haftada net erkek dedi şaştım kaldım😅
Ozlemflz Minnosumm ciddi misin canım ya kızım diye seviyorum aklıma da takıldı net olmadığından 🤦🏻♀️ babası her gördüğü kız kıyafetini alıyor heyecandan değişirse pembe giyer artık 😄🐣
Minnosumm Ben de heveslenip kız kıyafetleri falan aldım pembiş pembiş şimdi onlar duruyor mavilere bakıyorum 🤗🤗 bence netleşmeden inanmamak ve bir şeyler almamak lazım
Ozlemflz Minnosumm bende hemen almak istemiyorum ama eşim doktor kız olabilir dedi diye öğrenir öğrenmez almış birseyler çok tatlılar mavilere geçemedim teyzesi sadece mavi almış 🤭
Halimeege Ozlemflz valla benim doktorumda ikili taramada yüzde 90 kız dedi ama hala netlesmeden inanmıyorum iki oglum var nolur noomaz diye ya kız olcak ya erkek Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tek duam 🥰
Edaaekincioglu Ozlemflz evet sonradan anladım zaten aslında onun adıyla seslendiğini 🤣🤣🤣🤣 amin cümlemizin inşallah ♥️♥️🤲🏻🤲🏻
2inciannelik Ozlemflz oluyor kuzum ya kendimi çok şartlamıştım kız diye 11 ve 12 de kız dedi dün erkek dedi bak https://resimyukle.io/r/lRQ7WWOO5j
Ozlemflz 2inciannelik ya kıyamam kuzum bende şartladım herkes de kızım diye sevme diyorlar falan bilemedim netleşse de rahatlasam diyorum. Sağlıkla gelsin bebişler 🥰🐣
Sose21 2inciannelik banada 12+3 te erkeğe benziyo dedi ve https://imgyukle.com/i/OZb9vH bunu gösterdi sizce
lentil Ozlemflz benmde 11.haftada ikili taramada yüzde 80 kız dedi 15.haftada kesin kız dedi darısı sizin başınıza :)