besthecix philips marathon ultimate kullaniyorum 1senedir, cok da memnunum ama coook agir, almadan agirligina vs bakmanizi tavsiye ederim
humeyra_tplsn Gulll00 Arçelik ımperium silentpro yu tavsiye ederim hem sessiz hemde çekim gücü gayet iyi çok memnunum
Cigdemss Gulll00 dyson ben kullanıyorum. Harika ötesi. Sıfır toz . Türkiyede dışarıya toz vermeyen tek süpürge. Pahalı ama ömürlük. Prçaları sağlam , motor sağlam ve pratik temizliği var
kelebegimm07 Gulll00 fakirin sulu makinesini kullanıyorum aşırı memnun kaldım bozulursa bişi olursa tekrar aynısını alcam
tugbade Gulll00 dysonv10 aldı eşim ben çok memnunum süpürgeden çok çektim değiştirmek için eşime yalvarıyordum değiştirmiyordu inatla sonra gitmiş dyson almış gelmiş kafasına göre 😂😂 philips istiyordum ben halbuki🤓🤓
MDT Gulll00 anneme phılıps marathon aldık gayet güzel. Kendime ihlas temizlik robotu almayı düşünüyorum
10Seher10 Gulll00 benim bütçem Philips marathon 9934 serisine yetti kullanıyorum aşırı memnunum. Ama maddi durumum el vermiş olsaydı Dyson alırdım hiç düşünmeden 😊