Basakgul Duygu17 https://www.hizliresim.com/1219f4e makrome denizi Instagram sayfa adı.Teyzemiz yaptırdı fiyat olarak bilmiyorum ☺️ biz bayıldık ❤️
Duygu17 Cordymordy fotoğraf var mı ve malzemeleri nerden aldınız bende kendim yapmak istiyorum ama malzemeleri alınca nerdeyse aynıya geliyor 😂😂
Vera_vera Seminn pileksi harfleri kaça aldın canım bende kendim yapmayı düşünüyorum bi pleksi harf 7 tl çok geldi bana
Seminn Vera_vera geçenlerde trendyol da gördüm 5.5 a almadım daha ☺️ allahtan kızımın adı Nil ucuza mal etcem 😅
mervebolatkirac Duygu17 ben ismini kestirip makrome iplerle kendim yapmayı düşmüyorum kendi el emeğim olsun istiyorum o yüzden 😊 yastık vs ilgili de punc setleri var onlardan biraz bi araştırıp onuda öyle yapabilirim 🤔
Tosbikella Beyazmelekkk Facebook hesapları da var .. trendyoldq da satıyorlar fakat trendyol biraz komisyonlu olduğu için pahalı orda direk kendilerinden alırsanız daha uygun oluyor
Ask13 Duygu17 valla canım benim elime geçmedi daha ama resmi geldi beğendim bence yeterli ya benim hoşuma gitti
nisafrkn Duygu17 Ben armağanbebeknikahsekerleri diye bir sayfa var ordan 120 TL ye yastık kapı süsü yaptırdım her bütçeye uygun var bir bakın isterseniz 🌸🌸
Seliner Duygu17 ben makrome olanlardan yaptım. İpi 15₺ ye isimli çerçevesini de 30₺ ye trendyoldan aldım. Zaten ipi örmüyosunuz etrafına geçiriyorsunuz sadece. Aklınızda olsun 🙏🏼