Burcu-2910 Sareliidunyam canım günüm pazartesi günü yumurtlama da gev gördüm zaten acele etmek istemiyorum
Pcoslubiranne Burcu-2910 eevt doktorumu aramistim devam et demisti ilac bitmeden de tamamen söküldüm.15 gün kanamam olmustu.
yuksell07 Burcu-2910 Adetliyim ama bir göğüs hassasiyetim var anlatamam zaten adet olduktan sonra hapı kenstim adetimin 4.gunu bugün ama aşırı derecede göğüs hassasiyetim var ve sürekli bı uyku hali ,😞
Cmre01 Burcu-2910 canım ben hapı kullandım 8. Günümde lekelenme gibi adet gördüm 3 yada 4 gün sonra aradan 10 gün geçti hamile olduğumu öğrendim
Burcu-2910 Cmre01 benımde günüm yarın canım göğüs hassasiyeti yaptımı sende bu hap kaç aydır bende olmmuyordu hapı içmeye başladım oldu
Burcu-2910 Cmre01 bende de bu ay var canım yarın kan vermeye gidecem sabaha kadar olmazsam o hapı içinde gününden önce olma ihtimali oluyor mu
Seminn Burcu-2910 canım bende adetin 18. Günü başlıyorum 10 gün kullanıyordum 2 ay kullandım 3.ayda adetim gelmedi🤗
Burcu-2910 Seminn bende bu ay kullandım günümde adet oldum bu ayda verecekmiş doktor adet bitsin 18. Günü kullan dedi