ogluileannesi Kızlar size bişey sormak istiyorum. Kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum biliyorsunuz çok pahalı normalde en başından beri aile hekimime yazdırıyorum. Özel hastanedeki kadın doğum doktoru da yazarsa SGK karşılıyor mu acaba? Bilginiz var mı
Serappp14 ogluileannesi bende klinikte özel doktora gıdıyorum rapor cıkartıyor banada karsılıyır yani
Buse_00 ogluileannesi canim elimde fazla 4000 bin 3 kutu var Ankaradayım kargo ile yollayabilirim bendekiler enox son kullanması 10. Ay bu sene
ogluileannesi Serappp14 ben özel kliniğe gittim şimdiye kadar 3 ay olmadan çıkarttıramayız diyor her seferinde
Fatosduzgun55 Bana da pzt gunu duruma gore yazıcak ama oğlumda kullandım dogumdan 15gün sonraya kadar hergün özelde drum rapor cıkartmıstı ve sgk karsılıyordu
Mryymrv ogluileannesi canım kadın doguma git rapor çıkarttır ben 5 aydır kullanıyorum hiç para vermedim ignelere..
ogluileannesi Mryymrv ben özel kliniğe gittim şimdiye kadar 3 ay olmadan çıkarttıramayız diyor her seferinde 😡🤷🏻♀️
Kv- ogluileannesi özel devlet farketmez kullandığın ilaç sonuçda sana rapor çıkarırlar ücretsiz alırsın ben aldı aydır öyle alıyorum
ogluileannesi Kv- gittiğim doktor 3 ay olmadan rapor çıkarttıramam diyor ne diyeyim ki ona değiştiriyorum zaten doktoru
Serappp14 ogluileannesi öyle bısey yok ya ben 6 hastalıkken cıkartı doktorum heyet raporu cıkardı gittim kadın saglıgı merkeziden yazdırdım eczaneden aldım ücretsiz bı sekılde 10 kutu
Adalina09 ogluileannesi Bende özel kliniğe gittim doktora ben demeden kendi ciksrmis bile raporu 3 ay sonra çıkar derken o nasıl bı sacmalikmis hiç para vermedim ignelere
Buse_00 ogluileannesi instegram adresim bsekmlsyl (buse.soylu) profilimde bebek tulumu var kirmjzj kuru güllerle yaz canım yarın yollayim.mng kargo ile
Mryymrv ogluileannesi yok canım ya bende özel klinige gidiyordum ilk gittigimde 5 haftalık falandım özel klinik çıkartmıyor rapor yetkisi yok ama beni özelde bi kadın doguma yönlendirdi yazı vererek orda çıkarttım hiç igneye para vermedim araştır sende başka hastaneleri
Seyda652 ogluileannesi ben özele gidiyorum canım doktoruma rapor cıkarmak istedigimi söyledim 70 tl bi ücret ödedim hastahanede o kadar şimdide her bittiginde eczaneye gidiyorum 2 kutu alıp dönüyorum tek kurus vermiyorum
Mryymrv ogluileannesi sen başka kadın dogumcuya git boşver orayı yazık degilmi birsürü para veriyorsun. Sonuçta elinde kan pıhtılaşmasına ait tahlil sonucun var onunla git rapor verirler