92rs 92rs bu bebegimden önce düşük yaptım sonraki ay yine hamile kaldım cok şükür. O yüzden hep yattım hiç iş falan da yapmadım birsey olmasın diye.
Likapaa 92rs yaaa o zaman yine yat ama az ye de yat 🤗 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Likapaa 92rs ayyy aman dikkat et pilav ekmek yememeye çalış. Gerçi sana diyorum ama ben yemeden duramıyorum 😁 allah yardımcımız olsun bakalım 18+4 oldum sabah tartıldım 61 kiloyum 4 kilo almışım 😨
92rs Likapaa pilav pek yapmiyorum da beni ekmek ve hamurisleri bitiriyor :) yürüyüşe başlarsam inşallah cok almam inşallah. Aynen yemeden durulmuyor. Tek olsak yapmazsın da esine yguzel güzel yemekler yapıyorsun e nasil yemiycen.
Ys35 Likapaa protein ağırlıklı ve doğal beslendim hep köy ürünleri. Ben almadım bebeğim 2 hafta önde boyu da 2,5 hafta ☺️
Happy71 12.haftada - 3le gidiyorum amacım fazla kilo almadan sonunu görmek 🙏🏻 hiç bulantı falan yaşamamama rağmen ilk Trimesterda kilo almaman çok iyi dedi doktorum açıkcası birazda dikkat ediyorum çünkü çok kilo alanlar var gözüm korkuyor 🤭
merwemerwe Likapaa hahahahah kızlar ben 15. Haftamdayım veeeee 5 kg aldim😁 bu işin sonunu düşünemiyorum, ama çokta önemli değil doğum yapınca bi spor bi diyet bi detoks hepsi gider😁
Momofmia21 Likapaa kızlar çok acil yardım yoksa kafayı yiycm . 9. Ayimdayim bu ay hiç kilo almadım acaba bebeğimde mi almıyor?
Hafizeplt Momofmia21 son haftalarda duruyormuş kilo alımı iki arkadaşım yeni doğum yaptı onlar demişti son hafta kilo almamışlardı biri 3.800 doğurdu biri de 3.900 doğurdu🥰
DDG 19+4üm ve 1.5kg almışım, o da son 4 haftada. Baya kilo takıntım var ama baktım bu haftada rahim yaklaşık 350gr ağırlaşmış oluyormuş, bebek 250gr, plesanta ve su da yaklaşık o kadar, özetle 1kg zaten tamamen onlara gidiyor, ondan iyi bence.
NeeSalman Likapaa 16+4 günlüğüz 5 kilo almışım şaşırarak bakıyorum artık tartıya nasıl bu kadar hızlı alırım diye. 57 ile hamile kaldım. Oğlumda da aynı kilo ile hamile kalıp 74′le doğuma gitmiştim, 1 sene sonunda 57′ye dönebildim. Bu sefer o kadar almam dikkat ediyorum derken rakamlar sürekli artış halinde🙄
momsturk 17.haftamdayım 4 kilo aldım. Kalçam çok bariz genişledi bir de oturarak çalışıyorum 😂 kilo takıntım yok diye 30 kilo almayacağım tabi ama bebek sağlıklı olsun kilo verilir. Hamile kalmadan önce 69 kiloydum. İyi bir diyetle 57ye düştüm. Yine veririm hiç önemli değil 🙏