silakabadayi Likapaa 15+4 haftalığız başlangıç kilom 54dü. 2,5 kilo vermiştim, bugün tartıldım ve şu an verdiğim kiloları daha yeni almışım yine 54 ☺️
Papatyams_2021 Likapaa 32 haftalık 5 kilo aldım da oda zaten bebek suyu eşi falandır ilk gebeliğimde 16 kilo almıştım bunda niye az kilo aldım bilmiyorum
Ys35 Likapaa protein ağırlıklı ve doğal beslendim hep köy ürünleri. Ben almadım bebeğim 2 hafta önde boyu da 2,5 hafta ☺️
Haticekuce Likapaa 38+1olduk hala 12 kiloda sabit duruyor şükür cuma günü doğum Allah’ım hepimize yardım etsin🤲🐣
Annesininkuzusu01 Likapaa 16 haftalığım hiç kilo almadım ama dengeli ve dolu dolu öğünler yapıyorum. Sadece ekmek, pilav, makarnayı hayatımdan çıkardım ve bebeğe yararı olacak şeyler dışında hiçbir şey tüketmiyorum canım istese bile
92rs 16.haftadayim. 4 kg aldım. Hızlı gidiyorum maalesef ama napayim geliyor kilolar :) spor yapmadım hiç hep yedim yattım. Insallah her ay en fazla 1 1.5 kg alirim. Yoksa halim duman :)) zaten kilom var. 1.70 boyum 73 kg ile başladım suan 77 78 e gidiyorum
92rs 92rs bu bebegimden önce düşük yaptım sonraki ay yine hamile kaldım cok şükür. O yüzden hep yattım hiç iş falan da yapmadım birsey olmasın diye.
Likapaa 92rs ayyy aman dikkat et pilav ekmek yememeye çalış. Gerçi sana diyorum ama ben yemeden duramıyorum 😁 allah yardımcımız olsun bakalım 18+4 oldum sabah tartıldım 61 kiloyum 4 kilo almışım 😨