Bebegim_2021 Likapaa 11 haftalık olduk 1 kilo almısız cokmu bilemedin bu hiç kilo almayanlara hayret ediyorum nasıl olursa almazsınız göyüsler büyüyor bebek plesenta suyu küçükse olsa olusuyor valla cok kıskanıyorum kınayinde başıma gelsin 😂😂
Burcinn_ozdemirr Likapaa Bende 19+0 haftaligim -6 kilo ile devam ediyorum her bebeğin bir olmadigi gibi her gebelikte bir değil 🌸 dogumdan sonra veriliyor hiç merak etmeyin bebeğiniz sağlıklı olsun yeter ki 🤗🤲🏻
rojda2121 Likapaa 19 haftalığım 5 kilo aldım 50 ile hamile kalmıstım simdi 55 im kabızlık beni mahfetti 🥺🥺
Likapaa rojda2121 yaaa bol bol yürüyüş yap eğer doktorun izin veriyorsa yürüyüşe, bende hazımsızlık vardı karnım sürekli şişiyordu doktorum mutlaka günde yarım saatte olsa yürümelisin demişti,
rojda2121 Likapaa gün içersinde devamlı hareket halindeyim bol bolda yürüyorum ama bana mısın demiyo🤦🏻♀️
Maveraa45 Likapaa yok canım😂😂😂😂😂 bu sefer bebeğim çok yukarıda o çok baskı yapıyor fazla bisey yiyemıyorum bide bulantılarım bu sefer beş ay sürdü o açıdan az aldım sanırım