Aygulmom Likapaa ya hiç edemiyorum tatlı mahvetti beni her gün yiyorum🥺bide hep çok zayıftım 48-49-50 arasında gidip gelirdi kilom bu dönemde böyle olsun diyip kendimi rahatlatıp yedim, yiyorum ☺️
Likapaa Aygulmom öyle yersen kilon normalin üstüne çıkabilir ama yine de zayıf hamile kalmışsın çok sorun olmaz gibi ☺️
Esan Likapaa 28 iz 9 almistim 2 kilo verdim. 17 den sonra bir anda almaya basladim ben, oncesinde hic almamistim. Dikkat edince simdi kilomu koruyorum sukur .
Merve171214 Aygulmom doktorum yapı meselesi dedi normalde de kilo alabilen biri değilim bebeğimin sağlığı kilosu güzel o yüzden hiç sıkıntı yapma dedi 😊
Seyda123krhsn Likapaa vitamin ilaçları kullandım kendi isteğimle doktoruma danışarak onlarda iştahımı çok açtı şimdiden ağırlaştım tabiki. Şükür çocuğumun kilosu da normal 🤲
Merve171214 Likapaa 50 olsam yeter daha bu yaşıma kadar 50 yi göremedim kısmette olmıcak herhlde 😂 aslında çok sık çok yiyen biriyim de kaderim bu sanırım anne tarafına çekmişim 😊 artık en bebeğimin kilosu sağlığı iyi olsun ben almasam da olur dedim 😊
Dila71 Merve171214 bende kilo alamıyorum zayifliyorum aslında çok zayıf birisi de değildim ama iştah problemi yaşıyorum. Umarım bebekler sağlıklı ve kilosu yerinde olur geri kalır diye çok korkuyorum
Likapaa Merve171214 evet evet önemli olan o zaten bebeğin kilosu iyi olduktan sonra gerisi hallolur ☺️
Likapaa Aygulmom evet tatlıyı kesmekte fayda var☺️ Bende tatlıya gebeliğim başından beri dikkat ediyorum ama kilodan değilde gebelik şekeri çıkmasın diye yani 😁