Zeynepa04 Miniiikk2 tam tersi benim evin çevresinde hiçbir şubeye gelmemis üzüldüm sdce baybnest hiç gelmemisssss çok saçma 🙄
Miniiikk2 Zeynepa04 evet gelmemesi çok saçma madem gelmicek katalog da neden öyle ayırttıranlar oluyor bazen başkalarına ayırmışda olabilirler 🤷🏻♀️
Dbe24 Ediz101019 anne yanı yatağı diyorlar bebeği koltuğa koyarken içine yatırmak için kullanılıyor yumuşak bi yatak 😊
Aylinsemih Ediz101019 bebegi içine yatırmak icon kullanılıyor ama ben istagram da minikkusbaby sayfasından alicam onunki daha değişik minder gibi ortası çukur beşiğe de yatak niyetine kullanılıyor aynı zamanda ortasındaki dikiş falan bozulunca balkonda orda burda kullanmadık mindere dönüşüyor
Dbe24 Annecibebekler bazen öğleden sonra getiriyorlar geçenlerde bebek kıyafetlerinde öyle oldu yine bi gidip bakın isterseniz
Emirinannesi34 Yeppudaa evet denemeyle sabit benimkilerde kolalanmış gibiydi ilk aldığımda yıkadım ütükedim yumuşacık oldular
Anesanne Ben de babynest, pike, müslin iki tane ve ağız mendili aldım. Bence fiyatlarına göre kaliteleri gayet iyi