Eski9 Minik_kalplim_ sinir oldum bir tek muslin battaniye kalmış onu aldı eşim 😑🥺 babynest alacaktım ne güzel
Zeynepa04 Eski9 baybnest hiç gelmemisssss bende alamadim esime dedim isyerinin ordaki 101 lere bak bulursa alicak😏
Emirinannesi34 Yeppudaa evet denemeyle sabit benimkilerde kolalanmış gibiydi ilk aldığımda yıkadım ütükedim yumuşacık oldular
Zeynepa04 Minik_kalplim_ müslım ağız mendili emzirme yastigi bebek pike ama annene yani yatak vardi yer yatağı gbi o burdaki hic bir subede bulamadım 😐
Zeynepa04 Gulce5038 mavisi ve grisi vardi griyi bir bayan benden önce alinca Pembe aldim bende emzirme yastığı
Zeynepa04 Minik_kalplim_ çoğu şubeye gelmemis ben geç kaldım sandım ama gelmedi dedi çok saçma ozaman neden gelecek dye paylaşım yapıyor dimi😐
Duygus97 Minik_kalplim_ annem pike almış ama nasıl bilmiyorum. Vallahi ucuzne bulduysam aldım aldırdım 😂
Zeynepa04 Miniiikk2 hayırlı olsun bu arada rabim bebisinle sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallah 😍
Zeynepa04 Miniiikk2 tam tersi benim evin çevresinde hiçbir şubeye gelmemis üzüldüm sdce baybnest hiç gelmemisssss çok saçma 🙄