Mihribancglr ege_ayaz_mom 19 haftamda net hissetmeye başladım şimdi 28 haftaya girecez gece bazen uyutmuyor 🤭
ege_ayaz_mom Morvy benim iki erkek annesiyim ikisindede 3. Ayimiza girdiğimizde oynamalarını hissederdim ama bunda tık yok bide etraftakilerde öyle dediği için sormak istedim😊
Morvy ege_ayaz_mom ilk te nasıl okadar etken hissedilir bilemiyorum ama sonrakilerde çok erken hissetmek normal zaten😌bu hissetme olayı birazda annenin kilosuyla ve yağ dokusuyla alakalı
Doga_77 Haftada hissettim☺️ baya zayıflamıştım karnım sırtıma yapışınca ufak bi hareketini bile hissedebiliyorum😁
MineLule İkinci gebeliğim diye mi bilmiyorum ama 17. Haftada hissettim gerçi cinsiyeti öğrenmek çok zor oldu detaylı da bile göstermedi 27 hafta olduk hala kontrolde sırtı dönük duruyor
Hafissee ege_ayaz_mom bunun cinsiyetle alakası yok ama söyleyim gene de 😁 ilk gebeliğim 16.haftada hssettim
Selocan59 ilkgebelik123-_ ewet derin bi şekilde dinlemen lazım damar atar gibi atıyor hafif ilerleyen zamanlarda biraz daha net anlıyorsun
edasahbazsahin Biz 18 haftalık olduk ben de hissetmedim Allah nasip ederse bir kızım olacak 🐣❤️ Bazen uzandığımda yumurta gibi bir sertlik hissediyorum ama kıpırdadığını hissetmiyorum😂
Selocan59 ege_ayaz_mom benimde kız 14, haftada ilk dinlediğimde hissettik eşimle birlikte dinliyorduk
Selocan59 Morvy bencede cinsiyetle ilgisi yok bebeğine ve annenin kilosu varsa ilk hamilelikse daha geç duyulur
Aybuss Ben 19 haftalık hamileyim hissediyorum kızımı.. Hurafelerle uğraşmamak lazım, karın bölgesinde ki yağ tabakasına göre değişiyor.
Sibelrx ege_ayaz_mom erkekler gibi hareketli degil 30 haftalarim benin 20 ci haftalarda oyle hissediyodum oglumu baya hareketliydi kiz bi tekme atiyo kendini belli ettiriyoro o kadar genelde gece uyuyunca hareketleniyo
Aryakusveannesi İlk hamileliğim olduğu için kimse inanmadı doktorum bile ama ben 16. Haftada icimde kelebek gibi kanat çırpmasını hissetmeye başladım🥰 şimdi 28+2 içimde zor tutuyorum sanki hiç durmuyor