Seranad Bsrahb ben ya hamilemiyim diyip diyip ammaaaan değilimdir diyodum 😂 testi ablamın zoru ile yaptım hatta 😂😂 Ama belkide bir önceki ay test negatifti yine böyle ağrım olmuştu ondan belkide bunda çıkmaz dedim herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
Bfduam Seranad benim bir iki gün gaz sancısı gibiydi, şimdi adet olucam gibi garip di mi bu kadar erkenden adet belirtilerinin başlaması?
busra1485 Bsrahb benim de sol kaşığım aşırı derecede ağrıtmıştı acaba apandisit mi diye düşünmüştüm hatta ama apandisit sağda olurmuş ben de adete 2 gün kala test yaptım erken gebelik testi pozitifti
Seranad Bfduam bilmiyorum ki hiç benim erken olmuştu belirtim ama ben anlamamışım hiç. Göğüslerim çok ağrıyordu bir de dokunmak imkansızdı. Kaç gün var adetinize
Bfduam Seranad göğüslerim ağrımıyor onlarda bi sey yok da, adet olacak gibi kasığım bat 17 si daha var.
Seranad Bfduam göğüste sinyal veriyor onuda tabip edin bakalım. Ama oluruna bırakın ben hiç dert etmedim valla
hanimhanimcik ben bi ay öncesi şüphelendim sanki hissettim test negatif çıktı bir ay sonra doktora gittim negatif çıktı ama adetim gelmiyor karnım ağrıyor diye pozitif çıktım tam 1 aylık demişti doktor🤣 2 ay öncesinde hissettim yani
Seranad Bfduam şimdi kontrol ettim de ben 30 kasımda çatlatma iğnesini yapmışım 10 aralıkta göğüslerim ve kasıklarım ağrıyor diye ablamla konuşmuşum en son adet tarihin 18 kasım. O zaman gebelik oluşmuş mesela
Seranad Bfduam aynen valla umarım sizinde olur bol bol dua edicem. Tutarsa haber edin çok mutlu olurum 🙏
Bfduam Seranad Allah razı olsun canım. 10 gün sonra göğüs hassasiyeti olmuşda, yumurtlama gününde adet belirtileri gibi miydi?
Seranad Bfduam evet evet hatta doktorumu tanıyorum dışardan ona galiba adet olucam yine gelicem yanınıza demiştim adet olcam sandım