Zelsonr Candanesra Şimdi mağazadaki bayan haber verdi bir tane bulmuş gelince haber vericem dedi gidip alıcam😍🤭
Neslihan_35 Hatice_bilal ben yıkadım Bi önceki geldiğinde almıştım bugun de aldım hiç cekme yapmadı ☺️
Mucize_anne32 Candanesra hemen bitmiyor zaten yaa ben daha önce gelenlerden bimden 1 tane 1 tanede a101 den aldim ama a101 muslin örtüsü daha buyuk geldi bana simdi 3 tane oldu herkes cok aliyoruz baya kullanışlı diyor simdlik 3 tane yeter diye dusunuyorum
Emirinannesi34 Zelsonr onu bilmiyordum.başka eksiğiniz varsa onunla tamamlayın kargo parası ödemektense
Zelsonr Emirinannesi34 Haklısın canım. Ama gerek kalmadı mağazadaki bayan haber verdi başka yerden getirtmiş şimdi gittim aldım geldim makinada yıkanıyor😂😍🤭🤭
Mom726272 Candanesra biraz önce 2. Bir A101 sorduk oraya da gelmemiş babynest onun yerine 24 kiraya 5 li hastane çıkışı buldum kızım olacağını öğrendim bugün ona ilk aldığım şey o oldu yumuşacıktı bide ağız mendili aldım oda hoşuma gitti aldım 💜
citlenbigim2212 Ayyy bende bebeğime müslin battaniye aldım kundak bornoz aldım banyo kesesi aldım birde nohut battaniye varmış ondan aldım fiyatlarına göre gayet kullanışlı duruyorlar 😊😊
ebruzb Kahramanmaraşta olan varsa üniversitenin orda ki a101 de babynest vardı kız için çookk tatlı desenliydi pembe tavşanlı bayıldım ama bebişimin cinsiyeti henüz belli olmadığı için alamadım ben 🥲🥲🥲 pike ve zıbın aldım 🌸
Mucize_anne32 Kizlar bimde önceden reflu yatagi gelmisti 50 tl idi şimdi 25 tll haberiniz olsun ben şimdi aldim