Mucize_anne32 Bende muslin örtüsü 2 paket agiz mendili aldim çok bişey yoktu gecen seferden yelek pike takım falann almıştım
Mucize_anne32 Candanesra hemen bitmiyor zaten yaa ben daha önce gelenlerden bimden 1 tane 1 tanede a101 den aldim ama a101 muslin örtüsü daha buyuk geldi bana simdi 3 tane oldu herkes cok aliyoruz baya kullanışlı diyor simdlik 3 tane yeter diye dusunuyorum
Mom726272 Candanesra ben Bi yere baktım yok dediler ay müslin battaniye ve ve pembe Zıbın hoşuma gitmedi almadım valla ağız mendili de yoktu 😔
Zehrali54 Candanesra elinle duzelt pamuklari ben begendim biraz ici küçük ama olsun ilk zamanlar kullanılır
Zelsonr Candanesra Canım burdakilere gelmemiş çünkü muslin falan herşey vardı sadece o yoktu ben gittiğimde daha kimse yoktu mağazada ilk bendim. Mağazadaki bayan hiç gelmedi dedi yani birileri alsa söylerdi geldi bitti diye ama gelmemis dedi
Mom726272 Candanesra biraz önce 2. Bir A101 sorduk oraya da gelmemiş babynest onun yerine 24 kiraya 5 li hastane çıkışı buldum kızım olacağını öğrendim bugün ona ilk aldığım şey o oldu yumuşacıktı bide ağız mendili aldım oda hoşuma gitti aldım 💜
Candanesra Zelsonr ayırıyorlar bazen tanıdıklara gelmesi lazım bazen o şubeye gelmeye biliyor çok kaliteli değil içindeki elyaf düzgün durmuyor ben duzelticem bakalim
Zelsonr Candanesra Şimdi mağazadaki bayan haber verdi bir tane bulmuş gelince haber vericem dedi gidip alıcam😍🤭
Emirinannesi34 Zelsonr onu bilmiyordum.başka eksiğiniz varsa onunla tamamlayın kargo parası ödemektense