1anne-2bebek Ahu34 saglıkla kucagına alırsın ınsallah 🤲 hıc korkma. Eşinde gelır. Komşunngelıyormul bak ne guzel. Kavusacaksın mıs gıbı kokusunu ıcıne cekeceksın kollarında olacak artık 😍😍 güzel haberlerle dön insallah 🤲 😍
Kizimablaoluyorr Ahu34 Korkacak bişey yok sakın kalmaya calis ben üç dk bir gelen sancıyla gittiğim halde hastanede de yattım yetisemem diye korkma yuruyebildigin kadar yürü acilman olsun açılma olmazsa sanciyi boşa cekersin
Denizyildizii Ahu34 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm 😊 eşin yakındamı geliyormu
Ahu34 Denizyildizii teşekkürler evet geliyo eşim. Arabadayız gidiyorum hastaneye çantamı falan aldım.
Nehir3351 Ahu34 cnm allah bir sancıda kurtarsın seni kazasız belasız bebisini kucağına alirsin isallahhh🤲🤲
Ahu34 1anne-2bebek 1anne-2bebek Hastaneye geldik doktor koridorda bahçede yürüyüş yap gel dedi şimdi yürüyüş yapıyorum Çok teşekkür ederim size dua edin bolbol bana
ZeynepUstaaa Ahu34 bu çok güzel telaş korkma canm bi avaz kurtarsın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
Ahu34 ZeynepUstaaa amin şimdiödayanamıyorum yukarı çıktım doğuma alıyo doktormbeni grşrz kızlar bol dua edin bana booool. Bitince doğum sağlıkla kucağıma alınca size doğum hikayesi olarak yazarım😔😘
ZeynepUstaaa Ahu34 ay ben heyecanlandım resmen sanki ben doğurcam ya sağlıkla al kucağına cNımbenim dualarım seninle ve bebişinle 😍