Minnakkkk 150_gelartik 39 gun az az lohusa kanamalarım oldu sonra yıkandım bitti 43.gun tekrar gelince basta lohusa kanamam devam ediyor sandım ama 7 gun adet gibi oldum 🙂 sonrasında zaten ay olarak hiç şaşmadan devam ettim adet olmaya
150_gelartik Minnakkkk aaa belki benim de öyle olur emzirdikçe hafif pembe lekeler geliyor bitmiş değil. İnşallah düzenli gelir benimki de
Sadiyy35 Denizyildizii Yo ben doğumdan 3 ay sonra oldum ama 48 kiloya düştüm hemen bünyeyle alakalı bence
Denizyildizii Sadiyy35 cnm herkeste olacak değil tabiki. Çoğunlukla duyduğum geç adet olanlarda bu tarz şikayetin daha fazla olduğu
150_gelartik berus neden peki bilindik bir sebebi var mı yeni doğum yaptınız siz de değil mi lohusasınız
TugceBelis _Mother_ genelde sütü çok olan kişinin adet görme tarihi geç oluyor süt hormonları bu durumu etkiliyor arkadaşımın 1 yılı bulmuştu benim doktorum 1 yıla kadar normal demişti
_Mother_ Denizyildizii aynen yaa bende göbeğim gider diye hemen olmak istiyorum aslında ama sanırsam beni süt koruyacak emzirene kadar olmam diye düşünüyorum her halde geç olmak bir sorun teşkil etmiyordur değil mi ama
_Mother_ TugceBelis vaşak 3 ay oldu hayla olamadım benim süt hormonum gebelik öncesi de yüksekti ama hiç adet düzensizliği olmadı ama doğum yapınca süt aktığı ve çok olduğu için etkiliyor galiba
Minnakkkk 150_gelartik inş cunku gec olan arkadaşlarım onun şişkinliğini hep yasadı ben cok sukur hic yasamadım emzirenler hemen adet olmaz diyorlar ama her bunye bir olmuypr demek iki yasına kadar emzirdim 🙂🙂
_Mother_ WmonallissA bende aynı şekilde valla hayla olmadım peki şimdi biz hiç adet olmadık yaa zaten korunmalı birliktelik oluyor ama gebe kalma ihtimali var mı acaba