Elakeskin Kizlar bel ağrısından ölüyorum karnım yan taraflarına ve bacaklarıma vuruyor akıntım çok fazla sizle doğum belirtisi mi ve sürekli lavoboadayim
Ebruuugunes Elakeskin sancın süreklimi var yoksa arada bir mi dakika tut istersen canm yalancı sancıda olabilir dün bendede vardı kac saat sürdü öyle
Omerhatice Elakeskin benim doğum sancilarim ayni tarif ettiğin gibi başladı canm.. aralıklarina bak Allah izniyle eğer düzenliyse hastaneye git eğer düzenli değilse bile bir süre gecmessw gene git hastaneye nolur nolmaz kac haftaliksin ? Doğum zamanı geldimi
Estaner88 Elakeskin benimde öyle başladı yanlarım ağrıyodu dakikanı tut heycannyapma nefesini kontrol et ben 3dakkada bir di yola çıktım🙈hemde yarımsaatlik yola hastaneye gittiğimde 7cmdi yarımsaate doğurdum sonra allah yardımcın olsun çabucacık kurtulursun
2bebek3gebelik Muhtemelen olabilir bi acile gidip nstye gitmekte yarar var hem değilse sebebini öğrenmiş olursunuz
Elakeskin 2bebek3gebelik doktoruma belirtileri yazdım gel dedi biraz daha beklim bakalım geçmese gidicem 🤲🏻 dua edin inşallah
Ebruuugunes Elakeskin canm hemen gidip orda tek cekecegine evde cek bol bol yürü yürümek sancıyı tetikler ve hızlı acılmam olur cömelme hareketi yap squat bunlar cok iyi karnından aşagı ya beline sıcak su dök oda yumuşamasını saglar
Elakeskin Omerhatice doktoruma yazdım gel dedi biraz daha beklim bakalım sancımi takip edim ona göre gidicem Allah razı olsun bilgi için dua edermisin 🤲🏻
Elakeskin Deletedmom23234 inşallah rabbim tüm bebek istiyenlerine versin inşallah dua edin korkuyorum🤲🏻