Narmin21 Merhaba anneler. Bebegim 11 aylik, hamile oldugumu ogrendim🥰. 2ci hamileliginizi ogrendiginizde bebeginizi ne zaman emzirmeyi biraktiniz? Ve nasil? Zor olmadi mi? Anlata bilirmisiniz?
Siibeell Narmin21 sütümün tadı degişti sanırım bebegim kendi emmeyi bıraktı, ama doktorum karnındaki 6. Aya gelene kadar emzirebilrisin demişti eger bebeginiz emiyosa doktorunuza danışarak emzirmeye devam edebilirsiniz, hamileyken emziren arkadaşlarım var
Caglarass Narmin21 Bebeğim 12 aylıkken hamile olduğumu öğrendim bende. En azından 6 ay daha emzirmek istiyorum sağlık sıkıntımız olmazsa. Ama nasıl bıraktırırım bilmiyorum 🙈
Chucky Narmin21 19 aylıkken öğrendim 21 aylıkken bırktırdımm sabır taşı ile bıraktırdım hiç zorlanmadım 😊
Purpura26 Narmin21 Ablamla bende peş peşeyiz. Annem bana hamileyken ablamı emzirmeye devam etmiş. Ozaman doktoru bebek kendisi isterse bırakır demiş. Eskiler şer der karnındakiyle emenin cinsiyeti aynıysa sütün dokunmaz der 😃😃
Beyzan Siibeell sizinle aynı durumu yaşamısiz. Bebeğim 18 aylıkken hamile kaldım 2 ay kadar emdi ama sonra kötü kokuyor demeye başladı doktorum istediğin kadar emzirebilirsin demişti kendi bırakınca zor olmadı bizimki de
Siibeell Beyzan bende emzirmeyi çok istemiştim ama bebegim 4 aylıkken istemeden hamile kalmışım erken bıraktı benimki 🤦🏻♀️
Civcivim_34 Narmin21 aynı durumdayız oğlum 12 aylık ben de hamileyim zaten çok bagımlı değil ama gene de emiyor ne yapıcam ben de bilmiyorum
Minnakkannesi Narmin21 bende hanile olduğumu öğrendiğimde bebeğim 16 aylıktı benim kan değerlerim çok düşüktü hemen bıraktık ama normalde 4. Aya kadar emzirebiliyorsun doktorum öyle demişti.
sedaela Narmin21 kızım 15 aylıkken kendi isteğimle hamile kaldım ve emzirmeye devam ettim. Sizde veya bebekte bir sıkıntı olmadığı sürece emzirmeye devam edebilirsiniz. Beslenmenize çok dikkat etmeniz gerekiyor.
Ysmmmnn Narmin21 emzirmeui bırakma canm düşük riskin vs yoksa benim sütüm kesildi sonrada bebeğim kendiliğinden bıraktı
Minnakkkk Narmin21 kızım 24 aylıktı hamile oldugumu ogrendigşmde bıraktırmayı dusunmuyordum iki ay kadar emzirdim dusuk tehlikem vardı progestan kullandım o yuzden doktorum bırakmam gerektiğini soyledi hala ozluyorum o gunleri 😪
Caglarass Civcivim_34 Adete göre 7 ama geç döllenme olmuş sanırım. İdrar testinde de geç çıkmıştı 🙈 senin ne kadarlık 😊
Civcivim_34 Caglarass benim de 4+4 ☺️ Ben iki hafta sonra falan giderim herhalde öyle düşünüyorum bakım
Caglarass Civcivim_34 Bende 2 hafta sonra gidicem. Hevesini kırıyorlar insanın kalp atışı yok diye 😄 keseyi göremeyince korktum ama değeri görünce rahatladım 🥰