Mide bulantısı için yardımcı olabilecek var mı
Nugget 15 haftaya geri döndürdü beni yazdıklarınız. Maalesef bana çok şey söylediler bunu ye bunu yap asla geçmiyordu. Su bile içsem çıkartıyordum . Her çıkardıktan sonra ekmek arası peynir , zeytin, domates yedim
Ne yaptıysam gecmedi zofer kullanıyorum
Bende 4 hafta başladı 12 haftaya kadar dayandım kusmaktan 8 kg verdim aç kalsan da kusuyorsun tok kalsanda su içsem kusuyordum bi kaç kez serum yedim ama artık dayanamadım doktora sökedim medpamid ve gaviscon verdi şuan çok iyiyim 3 kez içiyom günde bir iki kez kusuyom yavaş yavaş azaldı bitevek inşaallah tavsiyem o ki git söle araştrdım içen çokmuş bunları belki sanada etki eder boşuna çekme o kusmaları günde 12-13 kez kusan biri olarak boğazlarım artık kusmaktan tahriş oluyordu
Ibrahim Saracoglu bas parmak kadar zencefili 2-3 yere bölüb 1 bardak suda 5 dakika kaynatib sonra soyumaya birakib daha sonra içince geçiyormus dedi dün youtubede izledim,benim bulantim geçti)) Ama yemek yemede zorlaniyorum hiç istahim yok zorla bile yiyemiyorum(( sizde tabiiki DOKTORUNUZA DANISARAK yapa bilirsiniz
Cok tesekkur ederim arkadaşlar.