Balarisi23 Merhaba kızlar elimde fazladan 66 adet oksapar 0.4 lük var ihtiyacı olan arkadaşlara gönderebilirim
Yasemin0728 Balarisi23 yanlış anlamazsan canım şey sorucam niye arttı o kadar elinde yani erken doğum mu oldu
Melike6152 Balarisi23 ben kullanıyorum bana gönderir misiniz daha önce gebelik kaybım olduğu için kullanıyorum
Nefesim3 Balarisi23 elinizde nasıl fazla kalmış ben bulamıyorum bile birde ben rapor var ama ücretsiz alamıyorum iki kutu için 100 TL ödüyorum neden acaba. Rapor sadece iki üç kutu almamı sağlıyor.bana gönderebilirsiniz eğer gönlünüzden koparsa.
Hilal1907 Balarisi23 recetesiz fiyati 300 tl arkadaslar 37 falan yazmislar 37 ye alaninda sigortasi var rapor da aylik alabilmek icin zaten. Rapor cikmasada saglik ocagindan tek kutu seklinde yazdirilabiliyor. 10 gunluk kullanim. Sigortasi olmayip ihtiyaci olan birine gonder bence.
Balarisi23 Yasemin0728 yok canım bana da burdan bi arkadaş gönderdi kendime yetecek kadar aldım fazlasını ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum
Yasemin0728 Balarisi23 anladım canım. Benim çok şükür raporum var ücretsiz alabiliyirum ama bazıları ücretli aliyo inşallah öyle birine nasip olur
Zeynep13072017 Yasemin0728 merhaba acaba nasıl üçretsiz alıyorsunuz benimde raporuö var ama 44 tl ödeme yapıyorum
Nry0682 Nefesim3 bende ücretli alıyoruö malesef doktorun teşhisi farklı yazmasından dolayı yüzde 20 si ödeniyo tek kutuya 37,5 tl para ödüyorum.Tek maaşla zor oluyo Allah yardımcımız olsun.
123456789bahar Nefesim3 uzun süreli rapor olmadığı içindir bende gebeliğimden bu yana kullanıyorum 34 haftalık gebeyim bir kez gebeliğimin başında yazılan rapor la alıyorum. Ücrette ödemedim aslıında uzun süreli rapor çıkartıyorlar doktorunuza rica ediniz.
Byzanrbybn Raporu çıkaranlar Nasıl çıkardınız acaba kadın doğum dr artık biz rapor yazamıyoruz dedi ?
Nry0682 Byzanrbybn Benim bir düsügüm vardı arkasından kan pıhtılaşması testi yaptırdım cıkınca kadın dogum doktoruma götürdüm oda ona göre raporumu cıkarttı.
Aleynanin_annesi34 Merhaba Günaydın bende 4000 binlik kullanıyorum ve maalesef ücretli alıyorum üstelik raporlu olduğu halde bu ücretsiz alan arkadaşlar nasıl oluyor 🤔
Umudumsuun Balarisi23 geç kaldım sanırım bende ücretli alıyorum malesef😔 keşke herkes siz gibi iyi niyetli olsa💕🌸
Balarisi23 Umudumsuun yazmış olsaydınız size de gönderirdim keşke elimde daha fazla olsa da göndersem 🙏♥️