Busra228 Yildiz2133 ya bende çok merak ediyorum bebeğimin kilosunu yaşadığım ülkede asla söylemiyorlar 😭😂 tahminlere göre 1 kilodan fazla demekki😂
Busra228 Yildiz2133 isveçte yaşıyorum canım acaba merak ediyorum içten içe kilosunu da sağlıklı olsunda söylemeselerde olur ☺️
Nurnur95 Yildiz2133 Bir hafta ileri demişti doktor ama 32 de ne diyecek bakalım 😊 hayırlısı inşallah sağlıcakla kucagimza alalimda.
Nur000 Senayipek 20 haftaya kadar hep 1 hafta ileriden gidiyordu sonra birden kanım düştü vitaminlerim düştü o zaman dan beri bebek hep 1 hafta geriden geliyor. Vitamin kan ilacı hep kullanıyordum niye böyle oldu anlamadim
Asya61 Okcuftmgl bebeğim hep 1 hafta geriden geliyordu kilo olarak ama sorun etmedim gelişimin de bi sorun olmadığı icin suan 39 haftalığım en son 3200 gramdı
Hatice3347 Babytospik bende hiç sevmiyorum malesef ama faydası çok ben balın içinde küçük parçalar halinde yiyebiliyorum
Yildiz2133 Dilangunes Bilen arkadaşlar yorum yapsın lütfen inan kilo konusunda benimde pek fikrim yok o yüzden bu posstilu açtım sırf fikrim olsun diye