Anne3 En son 28. Haftadayken 1346 demişti doktorum gayet kilosu güzel dedi haftasıyla uyumlu dedi birde
Yildiz2133 Durubatu Vala karnım hep aynı büyüklükte gibi geliyor kilo artışı var bende de ama hem bebeğimi görmeyi hem gelişimini öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Yildiz2133 midekoruyucu Yok takmam asla sadece karsilacagim gelişim ile ilgili ortalama bir rakam düşünüyorum o kadar sağlıklı olması tüm gebe kadınların en başta gelen isteğidir bilinçli bir şekilde bu postu açtım
Seminn Babytospik ben muz bal süt tarçın cevizli milkshake yapınca içine katıyorum farkına bile varmıyorum içinde ceviz oldugunun
Saziyersin Yildiz2133 en son 30 hafta da gittim.bende 1650 gr idi boy 42 cm.idi 4 gun sonra yine kontrolumuz var bakalim ne kadar olduk
Saziyersin Yildiz2133 onde gitmiyor haftasi ile uyumlu dedi hatta insulin de kullanıyorum oyuzden kilo.kontrolunu dikkatli yapiyor seker olan annelerin bebeklerinde kilo artışı cok oluyor diye ama cok şükür bebeğim haftası ile uyumlu
Nurnur95 Yildiz2133 Bir hafta ileri demişti doktor ama 32 de ne diyecek bakalım 😊 hayırlısı inşallah sağlıcakla kucagimza alalimda.