Aleynanin_annesi34 HappyMom ben indirdim inşallah happymoom gibi oda faydalı ve verimli bilgiler vardır 😊🤭
Hanife1 HappyMom 25 aylık oğlum var doğduğundan beri kullanıyorum ikinci oğluma hamileyim doğsun onunda doğum tarihini kaydedip kullanmaya devam edicem 6 günümüz kaldı 😍 ikisi içinde faydalı bilgiler yazıyor ordan da çok şey öğrendim 🥰
TatlisBirAnne HappyMom Oğlum 2 yaşında, kullanıyorum doğduğu zamandan beri. İlk gebeliğimde burdaydım 2. De gene burdayım 😂
Eymnnn Melike-Alya evet değiştirebilirsiniz. Aynı buradaki gibi bebeğin gelişi hakkında bilgi veriyor. Ben happy kidsçiyim ama burdan da hala kopmadım 🙂 mesela benim bebeğim bugün 3 ay11günlük bugün hakkında bilgi veriyor ve birebir bebeğimle uyumlu 😂
Anne16491649 HappyMom oğlum için indirmiştim 2 yıl oldu oda çok güzel bi uygulama hamile olduğumu öğrenince ilk işim happymom indirmek oldu Bebişim doğduğunda onuda happykids e geçiricem keşke aynın anda iki bebeğinide o uygulamadan takip edilebilse
Cicilibicili Anne16491649 Annemiz uygulamadan iki çocuk da aynı anda takip edilebiliyor bilginiz olsun 🌸