3MelekAnnesi3 midekoruyucu kardeşini bekliyoruz işte tekrar baktım bura cok eglenceli dur arayı acımadan tekrar happy momlu olum dedim😂
midekoruyucu Mom5444 orda genel diye bi başlık var, orda açmak lazım 😁 biz bi gidek de oraya karıştırırız ortalığı 😂😂😂😂😂😂😂
midekoruyucu NaimeYilmaz aaa varmışşş ben nasıl görmedim 😂 dur az bakim kimin kaynanasıyla ne derdi varmış 😂😂😂😂
Archhmomm midekoruyucu bebeğim dogdu ama her iki tarafta da olmayı tercih ediyorum . Burası daha aktif 🤣 galiba insanın çocugu olunca pek giremiyor ya da happymom alışkanlıgımız var 🤣
midekoruyucu Archhmomm bence tamamen alışkanlık 😂 oraya bakınıyorum da burası hep daha cazip geliyor bakalım zaman neler gösterecek 😁
ecembugra53 midekoruyucu kız Allah iyi etsin seni Ya 😂😂🤲🏻 Kaynana postu mu yok ağızları durmuyor yeminle herbgün kaynana görünce kayınbaba postu var 😂😂 bende okuyorum geciyorum 😂😂
midekoruyucu ecembugra53 bana denk gelmemiş demekki çoğunlukla burdayım ya çok alıştım buraya 😁 nasıl giderim bilmiyorum
ecembugra53 midekoruyucu bende süreklş burdayım oraya da yazıyorum canım 😂😂iki tarafa da bakıyorum 😂😂
Nursocum midekoruyucu Bekliyorum Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah ❤️ Kullanıcı adım aynı bul beni yiğidim ☺️😂
midekoruyucu Nursocum amiinn İnşallah cünlemizinki sağlıkla hayırla gelsin 😍 ahahaha seni bulucam yiğido 😂😂