Uerdem Serifeberay 1 ay kullanmadım ilaçları bu kafaya girip çocuğun kilo alımı yavaşladı ve 1 hafta geriye düştü.. yani lazım
Serifeberay Uerdem cuma günü detaylı ultrasyon randevum var bebeğin durumuna göre alıcam ama bu şekildede çok fazla ilaç kullanıyorum tereddüte düşüyorum birde midemide rahatsz etmeye başladı 😕
Busra333 Clkcn1453 16. Haftadan itibaren magnezyum omega 3 Demir başladım ondan önce d vitamini de kullanıyordum 4 farklı ilaç kullanıyorum 24 haftayım
durununannesiiiiii 17.haftada sadece demir ilacına başladım 21 .haftaya girdim yarın kontrol var bakalım takviye başka bişey verecekmiş doktor
Denizsa Omega imom kullanıyorım yaklaşık 1 aydır ondan önce decavit kullandım ekstra demir ilacı kullanıyorum 21+3 Şuanda
elisa123 Clkcn1453 Dün doktor kontrolümüz vardı 19 haftann sonlarındayz 280 300 grm arası dedi vitamin olarak Pregnom kullanıorum artı sağlık ocağınn verdi d vitaminleri var onları alıyorum kilosu sizce nasil bnm kızımın 🥰
Zezeeeyyldrm Clkcn1453 doğal yoldan almak pek mümkün değil ya ilaç kullanırsın yine doğal yollardan tüketim sağlarsın