Clkcn1453 Kızlar forumda aradım bulamadım. İcinizde 20 li haftalarda olup vitamin kullanan var mi bide hangi vitamin kullanıyorsunuz. 2.sorumda bebeğinizin kilosu ne kadardı. Ben bugun 21 haftadayim. 430 geldi bebek. Omega 3 başladik.
Zeyyyn Clkcn1453 420 gram benimde benim değerlerim çok düşük diye 1 ay öncesi başladım ama ilaç pek yutamadım için kaldı regenesis max diye kullanıyorum vitamin için omega da var içinde ayrıca
Zezeeeyyldrm Clkcn1453 decavit feramat coledan magnorm bu ilaçları kullanıyorum 20 haftalıken 550 gramdı bebeğim yani önden gidiyor
Ugurhilal Clkcn1453 bebeğinizin kilosu çok güzel maşallah benimde 21 haftamda 421 gramdı bide decavit bide momvital vitamin hapı kullanıyordum hemşire birini bırak çok kilo yapar dedi kullandım doktoruma gittim bi hafta sonra oda bıraktırdı doktorunuz ihtiyacınız varsa zaten bilgilendirir
Clkcn1453 Zeyyyn benimde magnezyum demir vitamin hersey çok düsükmüs. Hemen toparlarız insallah. Simdilik kan ilacı verdi decavit bide omega3
Serifeberay Zeyyyn bende regenesis max kullanıyorum onun dışında doktorum osteo da verdi fakat onu yutamıyorum çok rahatsız etti 😕
Clkcn1453 Serifeberay decaviti eczaneci mutlaka kullan dedi. Ama yutulmuyor mide bulandrıyor yutmasak birseyde olmaz heralde. Özel ilacta alabilirim baska ilac verin dedim devacit gibisi yok dedi
Serifeberay Clkcn1453 kendimizi kötü hissettirecek ilaç alma taraftarı değilim ama insan bir yerde mecbur kalıyor aslınsa sağlıklı beslendikten sonra ilaca gerek yok ama işte 😕😕
Clkcn1453 Zezeeeyyldrm o zaman vitaminlerinde etkisi oluyor demekki . Nasil besleniyorsunuz. Ben zararlı hiç birsey yemiyorum süt icmiyorum ayran içiyorum yogurt falan yiyorum. Insallah güzel beslenir bebegim
Zezeeeyyldrm Clkcn1453 vitamin etkiside oluyor mutlaka bide ben hamişe kalamdan öncede bi düşüğüm vardı doktorum bana b12 vinalac zinco coledan bunları vermişti diğer ay hamileydim bunlarda etki etmiş olabilir depolarımı doldurmuştur valla canım sanırım genetik ben 17.haftaya kadar bulantıdan bişey yiyemedim sadece kuru yemiş ve meyve halada yemeklerle aram düzelmemiş ama benim 4+6 günlükken kesem gözükmüştü o zaman bile adetimle uyumlu değildi önden gidiyodu hep. Ben haftada bir avokado yarım yarım muzla birlikte yiyiorum onun dışımdada her gün bir muz tüketiyorum kuru yemiş öyle yani aman sağlıklı olsunlarda kilo halledilir.
Zeyyyn Serifeberay annelerimiz bize ilaç içmemiştir şimdi elimizin altımda her meyve var nerde bulup yiceklerdiki hepimiz sağlıklıyız ama şimdi iş ilaçlara kaldı 😊
Clkcn1453 Serifeberay bugun aynısıni bende dedim ama kullanman lazim falab dedi eşimin yanında. Oda aldı hemen zaten.
Uerdem Serifeberay 1 ay kullanmadım ilaçları bu kafaya girip çocuğun kilo alımı yavaşladı ve 1 hafta geriye düştü.. yani lazım
Zeyyyn Zezeeeyyldrm muz kuruyemis bebeğe kilo aldırır derler bende hergün yiyorum normal seyrinde yani dediniz gibi genetik herkesin farklı bünyesi
Clkcn1453 Zezeeeyyldrm bende ilaç değilde dogal yoldan alayim istiyordum ama kullanmam lazımmıs demir 9 cıktı .
Serifeberay Zeyyyn gerçekten öyle annelerimizi düşündükçe rahatlıyorum kardeşimde hiç kullanmamış bir sorun yaşamamış bende tek vitamine düşürücem gerek yok takviye ilaçlara 🤷♀️
Clkcn1453 Hatice044 faydasını görürüz insallah sizinkide özel ilaç sanırım benimkide özel ilac doktorlar herkese önermiyor galiba özel ilac
Clkcn1453 Basak41 herkes onu kullanıyormus benimde bugun aldim bitsinde içerigi iyiyse ondan kullanırım
Serifeberay Clkcn1453 bu erkekler hep aynı bugün kendisine diyorum 2 tane ayrı ayrı vitamin ilacı , d vit , demir ilacı çok fazla oldu sadece bir tane vitamin ilacı alıcam diyorum hayır hepsini kullanıcaksın diyor 🤦♀️ Sanırım hepsinde panik durumu hakim 🤷♀️🤭
Zezeeeyyldrm Clkcn1453 doğal yoldan almak pek mümkün değil ya ilaç kullanırsın yine doğal yollardan tüketim sağlarsın
Ekose9 Clkcn1453 ben de Demir,kan,oceanmummy diye multivitamin kullanıyorum 11haftalıkken başlamıştım hala içiyorum