Saree1 Kızlar durumlar nasıl sancılarınız var mı ? Bebişlerinizin durumu kilosu nasıl? Bizim 24. Haftadan beri erken doğum riskimiz vardı rahim kısalığından , hamd olsun 36+5 olduk .
Gamiiiii Saree1 37+1 iz bizde 🤗 gece ağrıları beni mahvediyor. Benimde erken doğum riskim vardı. Çok şükür bugünlere geldik 💙
Madi Saree1 37+3 olduk dün kontrole gittim 3590 kg olmuş 😭kafası 2 hafta önde, çatımı baktı doktor çok güzel normal doğum yaparsın dedi 😀Valla sezaryen olur diye düşünüyordum 🙈Sancım yok açılmam yarım parmak ,bekliyorum 🤲🏻
Suu123 Saree1 37+2 olduk. Sancılar 35 de nst de çıktı gelir diye düşündüm. Şu anda tık yok 😁 bekliyorum
Ozge890 Saree1 bazen öyle bi sancı geliyor ki anlatamam oturup hıçkıra hıçkıra ağlıyorum dayanamıyorum 😔😔
Mom789 36+5 bizde sanci manci gelen giden belirti tık yok 😂 Erken dogum riskini atarak 9.aya gelmişsiniz masallah 🥰
Saree1 Mom789 nst de sancılarım çıkıyor ama açılmam yok daha bebeğin kafası iri olduğu için kanala giremiyor sezaryen için tahlillerimizi verdik 😌🥰
Mom789 Saree1 ayy sezeryansa 1 haftaya gelir hayırlısıyla seninki masallah 🥰 umarım cuma çatıdan sonra benimkide gelir tetikler 😂
Zehraaa98 Saree1 benım 2 cm acılmam var kasılmalarım var ben 37+5 bebegın kafası 40 haftayala uyumlu bızımkı gırermı sızce😂
Mom789 Saree1 ay insallah aynen ilk keske soyle bi aaa acilma var geliyor bugun yarin hazirlan dese 😂😂😂
Saree1 Gamiiiii bugünleri görebilecek miyim diye çok korkardım her kontrolde stres olurdım ama artık girdik haftasına nasıl rahatladım varya , Rabbim herkesin yardımıcısı olsun 😊
mlkalagz Gamiiiii bende 37+1 im. Haftaya sezeryan olucam yarın kesin günü belirlicez çok heyecanlıyım 🤭 senin belli mi doğum
Saree1 Madi maşaallah kilosu çok güzel benimki de 3300 istesemde normal olmuyor kafası giremiyor kanala , 22 hazirana gün aldık bakalım hayırlısı 😊🥰
Madi Saree1 kafası kaç hafta önde ?İki hafta önce 4 hafta önde dedi dr dün 2 hafta önde dedi kafa çapı 9.64 normalde normal doğum yaptırmıyorlar ama çatım güzelmiş 🤷🏻♀️Bende sezaryen bekliyordum haftaya oğluma kucağıma alırım diye umuyordum
Mom789 Saree1 ay evet artık kavuşalım diyorum sonrada bu içimdeki kıpır kıpır hareketlerini hissetmeyi ozlicem kesin diye üzülüyorum kafam allak bullak oldu valla😂
Saree1 Mom789 bi de içimden çıkınca nasıl olcak karnım çok merak ediyorum alıştım ya ona acaba boşluk hissi mi olacak nasıl olacak organlarım ay bilmiyorum yaa 😂
Saree1 Madi benimde ilk zamanlae 2 hafta öndeydi sonra 4 haftaya çıktı karnı da 2 hafta önden gidiyor bebek iri biraz doğuma da daha 20 gün var şimdiden sezaryeni için aldık gün tahlillerimi bile verdim bugün, zaten normalden çok korkuyordum benimde işime geldi açıkcası 😊😊🙃
Zehraaa98 Madi sorma benımde 9.98 ama carım uygun dedı doktor kanala gırerse normal gıremezse sezeryam
Cigdemss Madi benimde 9,5 büyürse zor olur dedi . Ama olmaz demedi riskleri var dediler Size normal olmaz mı dediler?
Zehraaa98 Madi ben su an 38 im kafası 40 haftayla uyumlu ama cayım genısmış kanala gırerse denenebılır dddş