Nergis24 Selam sevgili hamişler 22 haftalık hamileyim Daha doğuma var ama ben yine de bi sorayım dedim çünkü kafam allak bullak oldu. 23 yaşındayım sizce normal mi sezaryen mi olmalıyım Annem normal dedi teyzem sezaryen dedi komşumuz da sezaryen dedi ablam normal ol dedi kafam iyice karıştı
Aysenur_20 Nergis24 37 haftalık hamıleyım buna bende karar veremedim allaha emanet öylece beklıyorum artık nolursa Olur Hiç doğurcamı düşünmüyorum Kendı kendıne gün gelsın die beklıyorm yanı yoks bende çok gelip gidiyorum sezeryan ve normal arasında
Ftmagull Nergis24 bende de öyle Annem sen zayıfsın normal doğum yapamazsın dayanamazsın diyo Teyzem de normal doğum yapabilirsen yap rahat olursun diyo
Ekvatoral Nergis24 Aslında aslolan doğum şekline bebek, annenin sağlık durumu, gebeliğin gidişatı etkili oluyor. Ben doğuma hazırlık eğitimine katıldım. Kendimi hazır olmuş hissediyorum. Önemli olan da hazıroluşluk sezeryanda olsa doğal doğum da olsa. Bu arada ben zorunlu sezeryan olacağım 🙄
Nergis24 MineLule ama teyzem yaşımdan dolayı sezaryen ol dedi ciddi anlamda kararsız kldım artık ilerleyişe göre
Fatmazehra51 Aysenur_20 Nergis24 Senin ve bebeğin için hangisi hayırlı ise hangisi sizin için hayırlı ise o olsun Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin . Benim gönlümden geçen normal doğum ama bebeğim ve benim için hangisi hayırlı ise o olsun isterim 🥰🤲🏻
MineLule Nergis24 Yaşınız sorun olsaydı doktorunuz söylerdi. Bunun bir kıstas olduğunu hiç duymamıştım. Çok ileri yaşlar hariç.
Sevilss Nergis24 yaşında ne varki ben 22 yaşında 4 kg normal yaptım şuan 37 yaşındayım 2 yolda normal kesinlik le daha erken iyileşiyorsun bir de en saçma olan ne biliyor musun her doğum kişiye özel bence senin bedenin ve bebeğin sağlık durumu karar verir buna elalem değil.en nefret ettiğim se aptal aptal korkunç kötü doğum hikayeleri anlatanlar
B_U_S_R_A Nergis24 22 yaşımda normal doğum yaptım şuan 26 yaşımdayım 2. ye hamileyim yine normal doğum istiyorum ❤
Ayseyldrmx Allah nasip etsede normal olunsa sezaryen nedir, normal yapmayı düşünüyorum benimde ilk gebelik 25 yaşımdayım en temizi güzeli normal teyzem oldu yıllar geçti sanki 9 aylık hamile karnını Bi görseniz, ve sezaryende sıkıntılarda çok
_merveksk Ayseyldrmx Herkezin kendi tercihi sağlik sorunlarindan dolayi normal doğumu seçemeyen sezeryan olan insanlar var şimdi sezeryan daha çok tercih ediliyor🙄
_merveksk Ayseyldrmx Mesela ben küçükken kaza geçirmiştim doktor ozamandan söylemiş anneme büyüdüğünde normal doğum yapmasi yasak diye işte insan kendi belirleyemiyor hayirlisi olsun umrumda değil evladimi sağlıkla kucağıma alayimda😊
kucuktosbik27 Nergis24 doğal döngümüz için normal doğum süreci daha uygun ama ben normal diye bekledim herşey yolunda gidiyor 41 haftalık olduk bebek gelmek bilmiyor haliyle yapabileceğim 2 seçeneğim var yrın suni sancı verilecek doğum ilerlerse normal ilerlemezse sezaryen olacağım gebeliğin süresi dolduğu için beklemeyi uygun bulmadı doktor kaka yapma ihtimali yüksek diye ben şansımı deneyeceğim ama 2 şekildede doğum başlıyor bebişine kavuşuyorsun . Benim düşüncem hep kendi sancılarım gelsin illa sezaryen olunacaksada o sancılarla vücudumda bebekte kendini hazırlasın hormonlar salgılansın herşey olması gerektiği gibi gitsindi ama düzensiz sancılarım var sadece bazende böylesi nasip oluyor elde olmyan sebeplerden ☺️ oyüzden akışına bırakmak daha iyi
Semakacan Nergis24 her gün bu postu görmesem olmaz😄 bana kalırsa bi sıkıntınız olmazsa normali deneyin derim neye göre sezaryen neye göre normal dediler bilmem ama ben normal doğum yaptım
ExcitedMom Nergis24 cesaretiniz varsa tabi ki normal doğaldan güzeli mi var . Ama benim cesaretim yok yarın sezeryanım var sabah 😂 şuan anlıyorum Ki buna da cesaretim yokmuş
Csknaz Sezaryen de doğum normalde bende sezaryen istiyorum normal istemiyorum kaç tane arkadaşım normalde olmadı sezaryen e donunduler birinin sarkma oldu birinde genişleme oldu hep değişik değişik şeyler ikisinde de acı yaşanacak sonuçta onemli olan bebekle sizin sağlıklı olmanız 😇