ilknurbgm006 Gebeliğin ilk haftaların da sürekli çikolata bisküvi yeme isteği oluyor mi sizde de bunun bi zararı var mi
Zeyyyn ilknurbgm006 gebeliğin her aşamasında olabiliyor valla ilk 3 ay sabrettim en sevdim sey koladır içmedim ahahah valla dayanılmıyor arada içip abur cuburda çok olmucak şekilde yiyorum
Deletedmom_5 ilknurbgm006 İlk 3 ayda yediğim çikolatanın haddi hesabı yok her gün eşim poşet poşet alırdı hepsini yerdim şimdi cok pişmanım ama nafile 🤷🏻♀️🙂
Essra35 İlk haftanın tadını çıkar herşeyi canın istiyor sonra bir mide bulantısı başlıyor yemek demek bile mideni bulandırıyor 👍 tabi kişiden kişiye değişiyor
ilknurbgm006 Essra35 ben ilk oğlum da tam 9 ay boyunca kustum :) 5 kilo verdim gerçekten Allah daha kötüsünü yaşatmasın yanı
Deletedmom_5 ilknurbgm006 Şuanda da her hafta 1 kavanoz nutella bitiriyorum bunlar hep bana kilo olarak dönüyor 17 kilo aldım daha doğuma 1.5 ay var 🤷🏻♀️😁 sen sen ol başından engelle
ilknurbgm006 Tsara kola dusuk yapıyormuş ya ondna psikolojik olarak içersem birsey olacak gibi geliyor :) Allah korusun
Tsara ilknurbgm006 sigarada yapıyor birini tanıyorum doğurana kdr o sigarayı içmedi yedi herşeyin çoğu zarar bende doktorunuza bi sorun cok canın çekerse içersin