Esragnss islimm__66 olsun ya boşver benim eşimde iri yarı bişi böyle asker işte ben yanında küçük kalıyorum bazen kardeş sanıyorlar ama sen kendini böyle kabul et 😂 ben öyle yapıyorum çünkü yoksa işin içinden çıkamıyorsun 🌸
idiloska MMmommy ya boğazım yanıyordu, ama böyle cayır cayır, doktor gaviscon ve rennie alabilirsin dedi, gaviscon alıyorum.
islimm__66 Kiscimn 1.60 evet herkes Söylüyor ve bu benim psikolojimi çok bozdu ağladığım günler bile oluyor yüzüme vuruyolar diye 😒
Esragnss islimm__66 Gümüşhanedeyiz şuanda 1. Senemiz bitecek daha 4 senemiz var burada ☺️ Siz neredesiniz
nurdane3504 islimm__66 Canım şu an çok normal bence sonradan öyle bir alıyorsun ki sen bile tartıya çıkınca şaşırıyorsun cidden🙄 hele ki son üç ayda
nurdane3504 islimm__66 Bende öyle diyordum ama çok üzgünüm malesef ki elinde değil alıyorsun tek derdim sağlıklı olsunlar da doğumdan sonra veririz artık napalim🥺
CananDmrkle MMmommy boğaz yanması + öksürük de vardı bende rennie kullandım bir kaç defa doktorumun söylediği ölçüden daha az çok şükür geçti 🙏🏻 Çikolata yağlı ve baharatlı yiyecekler arttırıyordu birde onları bıraktım
kedidirokedi islimm__66 alırsın alırsın bende 7. Ayıma kadar 7 kilo almıştım sonra hızlı bir şekilde aldım 11 kiloya tamamladım 😬bu arada 38+4 oldum
islimm__66 nurdane3504 Ben alıp vermek istemiyorum çünkü yaşıma göre çok zayıfım 27 yaşında 41 kilo ile hamile kaldım😒