aslannaz21 Meryemcakmak01 amin insalalhh canm sanada hayirli saglikli dogumlar nasip olsun hepimize insallah
Meryemcakmak01 depsizoo maalesef önceki hastanem öyleydi ama şuanki hastanemden çok memnunum özel gibi ilgileniyorlar bide tertemiz…
Burcuckmk Meryemcakmak01 valla doğar diye babasi babalik iznini bile ayarladi ama adam mecbur işe gidicek artik 😂
Meryemcakmak01 Burcuckmk yaa tühh izin doğumdan sonra başlaması lazım normalde bizim babamızda 4 gözle bekliyo izni bakalım 😂
Burcuckmk Meryemcakmak01 oyle olucak zaten de eşim nobetli çalıştığı icin listede bosluk olacak donemi tahmini soylemesi lazimdi 🤭 yoksa doğumdan sonra baslicak izni
gulsen_57 Meryemcakmak01 bende doğurmak istiyorum 39+4 Hala bi ses yok bizim cadı da gelmek istemiyor 🤪
Meryemcakmak01 gulsen_57 keyifleri olacakta gelecekler kuzular 😂 biran önce kucağımıZa alırız insallah 🤲🏻😍
Esrakocer Ssezen12 bende 36+5 oldum artık doğurmak istiyorum gerçekten neden böyle hissediyorum anlam veremiyorum ama artık kavuşmak istiyorum böyle bi depresyona girmeye başladım
Meryemcakmak01 Esrakocer stres yapma canım bende doktoruma dedim stres yaparsan daha geç olur kasma kendini dedi bekliyoruz bakalım 😂
endobeybi Meryemcakmak01 ben kasılıp duruyorum ama şiddetlenen bişey yok yalancı galiba 🥸 her şeyi yapıyorum bana mısın demiyor bi de erkenden gelir bu diyodum kendi kendime
Cemrece Burcuckmk Ben de 38+2 yim bugun kontrole gidicem alttan mi muayene ediyor artik bu haftalarda ? 37 de cati muayenesi olmustum en son
Burcuckmk Cemrece bende ilk 37+5 de oldum bir bucuk santim açıklık vardi sonra dun ilerleme var mi diye bakti 38 in sonu 39 oluyorum hic belirtim olmadığı için
DenizAlpinannesii Meryemcakmak01 bi 2 ay önce felan aynı postu açmıştım şimdi kucağımda oğlumla sizin postunuzu okuyorum 😂 bende de en ufak belirti yoktu gece 3de bi anda suyum geldi 40+2de doğurdum oğlumu çok şükür darısı başınıza inşallah 🙏
Meryemcakmak01 DenizAlpinannesii amin darısı başıma insallah çok dua edin bu acemi anneye lütfen suni ye falan gerek kalmadan bi avazda doğururum insallah amin 🤲🏻👼🏻💙😂