bitanembugram Mavimmzg 9. Hafta da başladım hafta sonu yasaklar hariç her gün yürüdüm ilk başlar agirlasmadigim için çok uzun yürüdüm sonra yavaş yavaş kısa mesafelerle yürüdüm zorunlu sezeryan yapılacak normal doğum için etkisi şöyle böyle diyemem ama çok fazla kilo alımı ödemi engelliyor ve bana ruhen de iyi geliyor
Mavimmzg bitanembugram normal doğuma etkisi var mı yok mu bilmiyorum ama ödem ve kilo konusunda haklısınız çok etkisi var diye biliyorum bende
Mavimmzg Alizel teşekkür ederim bende öyle yapayım yeni başladım yürüyüşe çünkü. Gün içinde de hareketliyim ama yürüyüş gibi olmuyor tabi. Bende ilk haftalarda riskli bir süreç yaşadım. İnşallah bir an önce atlatırsınız sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah 🙏🏼
Elifaltun Mavimmzg bence sıkıntınız yoksa yuruyun ben nede olsa sezeryan diye yurumedim hic gerci evde 2 cocukta olunca oda etkiledi son 10 gunum kaldi 2 haftadi cati kemigi agrim cok doktorum.yuruyus yapsaydin bu kadar olmazdi hareketsizliginden kaynaylaniyor dedi 🙈
Selma_aygun Benim dr um kendini iyi hissetmek için istediğin zaman istediğin kadar yürüyebilirsin son ayında doğum için yürüyüş yapman önemli dedi
AybukeA Mavimmzg ilk 3 ay bittikten sonra basladim ben, gunde 10 bin adım atiyordum sabahlari, 32. Hafta da 6 bin adima düştüm gunde, agirlasinca ve hava ısınınca zorlanmaya basladim cunku, 35. Haftadayim 6 bin adım günlük yürüyorum hala
baharko7 Mavimmzg riskli bir durum yoksa normal tempo da hamileliğin başından doğuma gidene kadar yürüyebilirsiniz
Ervan Mavimmzg Ben hamile olduğumu öğrendigimden beri yürüyüş egzersiz esneme hareketleri yapıyorum şuan 21+2 iyi sukur
crn345 Mavimmzg ben başlamadım 17 haftalıgız izmir de oturdugum icin birde aşırı sıcak tansiyon sorunum var ondan yürüyüş yapmadım aralıkta olucak dogumum havalar az serinledimi yürümeyi düşünüyorum ekim gibi felan