3prensesannesiii Zelisanne Eşofman takımı ve tişört ve tayt koydum o an hangisini giyer çıkarım bilmiyorum 🙈
Msd26 Zelisanne elbise götürdüm zaten yaz günü terlikle uyumlu ayakkabıyı giymedim zaten arabaya binip inecektim crosslarla çıktım. bide ağrınız olduğu için mi diye şimdiden düşünmeyin ben pıt pıt kendim yürüdüm hatta eşya taşımaya çalıştım arabaya kızdılar 😁iyi hissedebiliyor olabilirsin ama ne taşıyacağım diye uğraşıyorsun diye 😁
Beyzan Zelisanne çantama ekstra kıyafet koymadimy doğuma giderken hamile kıyafetim ile gittim doğumdan sonra göbegim inmişti o kıyafet rahatsız etmedi hiç. Dikiş aşağıda kalıyor külotun lastiğinin altında o nedenle hamile iken giyilen hic bir kıyafet rahatsız etmez
Zelisanne Beyzan süper o zaman aslında gittiğin kıyafetle dönebilirsin olmadı , göbek çok mu iniyor 😊
Beyzan Zelisanne 9 aylık en sis halinden 5 -6 aylık hamile haline dönüyor daha çok küçülen de vardır ama benim 5 aylık hamile gibiydi karnım
Zelisanne basakhanim şundan dolayı olabilir , bazı hastanelerde çıkmadan duş aldırıyorlar , sonuçta aynı kıysfeyi giymek istemeyen olabilir , şahsen ben öyle düşünüyorum o yüzden koycam kıyafet
OzgeSahin2 Zelisanne valla ustumde ne oldugu umrumda bile degildi bi yatak pijamasi uzun ceket terliklerle sapir sapir cikmmistim🤣Arabaya bindim hemen zaten agrilarindan kanamandann faln surekli pijama degistirmistim
2minikannesi Zelisanne 28 Mart 2019da ilk doğumum da çıkışta giyeceğim kıyafeti özenle valizime koyup taburcu olurkende mor diz hizasında lohusa geceliği altına bacaklarım şişmesin diye doğum sonrası giydiğim diz ustume kadar fazlasıyla çıkan beyaz kalın çorapla eve gelmiştim inan o an gözün hicbisey görmüyor canım yani korkma acı ve ağrı şiddetinden değil 3 günü hastanede geçirip ev hasretinden falan😂 şimdi 30 haftalık hamileyim bu sefer ince bı elbise koydum öncekinde kış diye tayt tunik hırka falan almıştım bu sefer daha şanslıyım sicakken daha kolay 😂😂😂
Zelisanne 2minikannesi 😂😂 iyiymiş valla 🥰🥰 ilk hamilelik olunca insan özeniyor gerçekten hersey düşündüğümüz gibi olmuyor tabi 😂😂
busraerdalll Zelisanne iki tane pijama takımı götürmüştüm biri kısa killu biri uzun kollu tesettürlü olduğum için kisa kolluğu ilk gün uzun kolluyu ikinci gün hastaneden çıkarken giydim üzerine uzun bir yelekle pijamayla çıkabilirsin zaten sezeryanlisin araba da hemen aşağıda olacağı icin
mmek_2014 Hastanede giydigim pijamanın üstüne hırka giyip çıktım 😅 o an kıyafet degiştirmek çok zor geliyor insana