Zelisanne Selam güzel anneler 😊 4 gün sonra sezeryan olcam , hastaneden çıkarken giymek için ne koydunuz çantanıza , eşofman mı, elbise mi , tayt mı , ona göre ben de kararsız kaldım size danışmak istedim 🙏🏻😊
Asli1453 Zelisanne valla o an zaten bisey giyip çıkarmak istemiyorsun ben pjimamin üzerine uzun ince bir ceket giymistim zaten kapıda arabaya biniyorsun
Hemsireanne1 Zelisanne o an ne giysem diye düşünemiyorsun yattığım pijamamla çıktım ben üstüme bi ceket giyip direk arabaya biniyorsun zaten
Sedakbyk Zelisanne oglum ekimde dogmustu tshirt ve hamile esofman alti giymistim,simdi temmuzda dogum yapicam hamile tayti ve uzun tshirt giycam inşAllah.
Zelisanne Asli1453 çok Ağrı olduğu için değil mi 😕 ben pijama takımı götürmüyorum , gecelik tarzı aldım hep mecbur bisey koycam
Asli1453 Zelisanne evet canım ağrıdan dolayı ince ceket al yani giy üzerine inan o an kim neder diye düsenemiyorsun
Zelisanne Asli1453 bi de çok üşüme oluyor diye duymuştum sanki sezeryan sonrası , ondan dolayı uzun kollu bisey üstüme koydum
Bulut2424 Zelisanne ya o üşüme ilk sezeryandan odaya gelince oluyor canım sonra lohusa teri diye bişey var sıcaktann yanıyorsun resmen
Asli1453 Zelisanne evet ilk ameliyattan çıktığında oluyor ama sonra sıcak basıyor bunalıyorsun canım ayakların çok üşüyor 1 tane patik koyabilirsin tabi hırkanida koy
3prensesannesiii Zelisanne Eşofman takımı ve tişört ve tayt koydum o an hangisini giyer çıkarım bilmiyorum 🙈
81akmnfgn Zelisanne üzerimdeki pijamanın üstüne trenç atıp cıkmıstım ekstra bi kıyafet götrmeyin bnce gereksiz fazlalık