Busra3509 Hamilelik basından beri akıntı problemi yasıyorum. Fitil ilac vs kullandım Bazen beyaz bazen sarı bazen yesil her renk akıntı gördm. 4 gün sonra nasipse sezeryan dogumum var.. Daha önce dogum yapan annelet hamilelikten sonra bitiyor mu bu 🤔
Nurayaz Busra3509 valla benim gebelikten öncede çok akintim olurdu . 4 ay oldu dogurali sezeryan oldum hiç mi hiç akintim olmuyor cok şükür 😁😁
ruveyda14 Busra3509 ben pamuk kullanıyorum kendimi bildim bileli hem çamaşıra da akmıyor. Kadının doğası sürekli akıntı oluyor pamuk koyunca necislik bir durum olmadığı Namaz abdest de sıkıntıya girmiyor.
emiras59 Burcuckmk aynı ya fenalık geldi ne günlük ped dayanıyor ne çamaşır dışarıda ıslaklık hissedince yürüyemiyorum o kadar rahatsız edici ki
Busra3509 Deletedmom23234 ne yapsam yesil akıntı bitmedi Ne olur allahım diyorum hemen kesilsin dogum sonrası. Nefret ettm artk ya. Dogumdan sonra kanama olyo ya ondan snra mı kesildi acaba
Nurayaz Busra3509 Ayy bende bıkmıştım son haftalar öyle bi çoğalmıştı ki suyum geliyor sanıp lavaboya kosuyordum😂😂 pantolonuma kadar ıslanıyordu. Sizi de geçecek merak etmeyin
Busra3509 ruveyda14 akıntı olurdu ama bu artk usandırdı hamilelikte basladı bu böyle Camasır dayanmyr malsef. 😊🤦♀️
ruveyda14 Busra3509 evet aynı şekilde her lavaboya girdiğimde değiştiriyorum çamaşır değiştirmek daha zor 😁
Busra3509 Deletedmom23234 o kdr fitil krem vs kullandm yok yesil akıntı napsam bitmedi. Bazen parca halindede gelyodu sizfe oldumu hc
Deletedmom23234 Busra3509 Olmaz olur mu ne yaptıysam geçmiyor maalesef doğuma kadar böyle sürecek. İllallah ettim artık 🤦🏻♀️
Busra3509 Mucize_anne32 sulu akıntı da gelyo ama suyum değilmis allah dan Islanıyor camasır Bide sarı yesil arası vallahi usandm ya
Busra3509 Nurayaz insalah allahın izniyle bende öyle hergun pecete koymakdan tahris oldu artk usandm vallaaa 🥺🥺🥺😔😔😔😔
Mucize_anne32 Nurayaz allah askina bu islaklik benim psikilojimi bozdu islaklik oliyor muydu yanii kendi doktoruma ne zmn gitsem idrar bebegin suyu iyi diyor azalma olsa burda görülür diyor alttan muaynede etti birde benim iki normal dogum yaptığım iicn bu üçüncü haliyle genislemede olmustur bende gecen başka doktora gittim oda muayne etti oda normql diyor