Ipeksari57 Merhaba kızlar doktor kontrolünde doktorum aşırı bir şekilde rahmimde yumuşama olduğunu söyledi erken doğum riskim var benim gibi bu durumu yasayan var mı acaba aranızda. Yumuşama sonrasında ani bir açılma olur mu?
DefneninAnnesi07 Ipeksari57 canım bende 33+4 üm.doktorun sana bunu söyleyinceye kadar herhangi bi farklı bişey hissetmişmiydin?benim randevuma daha 2 hafta var ve son günlerde karnım baya aşağıya düştü öyleki göğsümle göbeğim arasına 2 elim sığacak şekilde ve özel bölgemde batma ağrı oluyor.acaba senin gibi bi durum bende de söz konusumu diye merak ettim
Ipeksari57 DefneninAnnesi07 Canım benim de göbeğim aşağıya düştü kasıklarımda karıncalanma oluyordu kasılmalarım da vardı farklılıklar hissetmiştim acilden gittim nst ye falan bağlandım sonra çatı muayenesi oldum orda çıktı daha 2 hafta varsa istersen için rahat etsin bir görün isterim doktoruna.
DefneninAnnesi07 Ipeksari57 doğru söylüyorsun bende bi gitsem iyi olacak aslında ara ara belimde kasığımda ağrı oluyor ama düzenli olmadığı için normaldir diye düşünmüştüm.peki nst de sancı çıktımı senin
MerveKaya38 Ipeksari57 nerden anladi yumusamayi anlamadim ya benimde erken doğum riskim var 33 haftalıgim yumuşama olunca ne oluyor
Ipeksari57 DefneninAnnesi07 Benim de düzensizdi ama nst de çıktı sancım doğum sancısı değil dedi ama doktorum yine de önlemini almak istedi. Ciğer geliştirici de vuruldum her ihtimale karşı
DefneninAnnesi07 Ipeksari57 gerçi rahminde de yumuşama görmüş erken gelme ihtimaline karşı iyi yapmış doktorun ne olur ne olmaz.Rabbim yar ve yardımcın olsun canım 🤲🏻
Ipeksari57 DefneninAnnesi07 Allah razı olsun canım benim teşekkür ederim duaların için Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ❤🤲🏼
Ipeksari57 MerveKaya38 Çatı muaynesinde anladı yumuşamayı benim de ilk gebeliğim o yüzden burda sizlere de sormak istedim ama açılma olmadıkça yumuşama sorun olmaz dedi. Yine de önlem alıyorlar ama
susam_18 Bende 28.haftamdayımm karnım yumuşadı ve aşağıya indi. Doktorum bi risk görmedi takma dedi ama elimde değil. Top gibi karnım vardı birden böyle oldum. Ayaklarımın altına yastık koydum doğuma kadar kalkmam Allah izin verirse
Ipeksari57 susam_18 Evet benim de aşağıya düşünce ister istemez hem endise yaptım hemde üzüldüm ama bir sorun yok kanala giriyor doğuma hazırlıyor kendini dedi Allah’ın izniyle bu günler sorunsuz geçer inşallah 🙏
MerveKaya38 Ipeksari57 hm anladım canım bana adalat vermişti yumusasin karnım diye çok sertti erken doğum riskim var kasılma çıkmıştı.size bi ilaç filan vermedi mi bide bir doktor üzerine kalma canım başka Dr da görün.
Ipeksari57 MerveKaya38 Ben acilden gittiğim için turuncu renk bir ilaç verdi gece belli saatlerde içmem için ağrıyı kesmişti şuan başka birsey yapılmadı canım. 3 farklı doktora göründüm ben safra kesesi taşım olduğu için de ağrı çekiyorum hatta şuan yatış yapıldı gebeliğim ilerledikçe taş sorun olmaya başladı o yüzden de hem taşa hemde bebeğimle bana bakıyorlar sağolsun lar
Ipeksari57 susam_18 son 47 günümüz kaldı bizim de ama biran önce geçsin zaman istiyorum bende seni çok iyi anlıyorum 🙏❤
MerveKaya38 Ipeksari57 tamam senin o ictigin turuncu ilacı bana 8 tane 20 dk da bir verdiler hastanede yattigimda evede adalat diye bi hap verdi günde 2 kez iciyorum kasilmami kesti canım
susam_18 Ipeksari57 ah ahhh vallahi bende gün sayiyorum bir anda böyle oldum kendime üzülüyorum zaten ilk 3 ay yatmıştım. İyiydim ne güzel geziyordum karnım büyüdü diye lavaboya oturamıyordum şimdi indi yumuşak kaldı. Oğluma hatim yapıyorum 28 cüz kaldı 28 gün sonra 50 günum kalcak diye teselli ediyorum kendimi.
Ipeksari57 Anneyizbiz Evet sancim çıkınca her ihtimale karşı bakmak istedi yumuşama var dedi sonra da
Ipeksari57 susam_18 Üzülme canım karnın yumuşak da olsa küçük de olsa bebeklerimiz sağlıklı olduktan sonra sorun yok. Sen Üzülme bizim iyi olmamız lazım ki onlar da iyi olsun ❤ Herşeyin hayırlısı olur inşallah hepimiz için