-gyns- Arkadaşlar doğum sonrası karnınızı sardınız mı?.. Sardıysanız nasıl bir yöntemle karnınızı sardınız?.. Saranlar ve sarmayanlar arasında fark var mıdır🤔?.. Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler..
Kenanizm18 -gyns- kuşak yapıyorlar karın sisligi cabuk insin die. Ablam yapmıştı. Eger kuşak yapamazsanız korsede olur.
Deletedmom404 -gyns- ben doğum yaptıktan 3 gün sonra korse kullanmaya başladım ama alışık olmadığım için çıkarıyorum sürekli 🤦♀️
Naz1905 -gyns- ilk gebelgmde annem sagolsun kuşak yapmştı hiç göbegm kalmmştı rabbim nasip ederse bndada srdrcm hemen
ilaydanurhavvat -gyns- eğer normal doğum yaparsam saracacakmış annem bni. Hatta hstahane çantasına bile ekliycem bni saracakları kuşağı. Göneğin sarkmasını engelliyormuş
Nurem Canim eskiler kusak denilen seyle sariyormus simdi korseler var onlari deneyebilirsin. Birde gercekten cok faydasi var karni cok guzel topluyor yoksa o minikte olsa karin sarkintisi oluyor
Denaz Yaseminmericli ben biraz önce ebebek'ten owli marka korse aldım 119 TL idi. İnternetten de çok araştırdım ordan sipariş verecektim baktım ebebektede var🤭 hemen aldım. İnşaAllah 1 haftaya kalmadan kullanmak nasip olur🤭
-gyns- Deletedmom404 Çok sıkıyordur😬.. Sizde haklısınız😒.. Ama karnın kalmaması için birşeyler yapmak gerek🙈😬😅..
Deletedmom404 -gyns- aynen ay birkaç gündür takmıyodum karnıma bi baktım 3 aylık hamile gibi 😂 hemen korseye koştum göbekli göbekli de olmaz ki
Naz1905 -gyns- dogumdan 1 gün sonra taburcu olup ewe geldgmde taktı doladı sımsıkı acıdı falan ama alışıosunnsonradan sen sar diosın zatenn🤗bu arada normal doğum yaptm ben .ablam sezaryan onuda sardı
Kenanizm18 Hannah ben kullanmadım ablam kullandı yanlış hatırlamıosam günlük 3/4 saat takıodu 7 sene gecti aradan :)
zeynopd Gudigudi kuzenime doktoru doğumdan önce aldırdı korseyi. sadece göbeği sarıcak şekilde korse tabi giymeli değil. kuşaka benzer bi kullanımı var cırt cırtlı. hastaneden çıkarken de sarmış hemşire. sezeryan doğumdu. gün içinde takabildiği kadar taktı
fatos2404 -gyns- benim ablamlar yapıyorlardı büyük namaz eşarpları oluyo onlardan yapıyolardı, ablam sezaryen olmasına rağmen ilk gündende takmaya başladı