Cansut Kızlar yeni katıldım sorum olacaktı.. beta hcg <2.3 cikti, ama çok afedersiniz son korunmasız iliskime 12 gün önce girdim. Ve bugün beta bu şekilde cikti.. Sat : 20.04.2021yani 12 gün geçti.. bu sonuç nedir ne değildir. Yükselir mi :/
YuvarlanamayanPandaa Cansut canım umudunu kaybetme bende aynı oldum 0 üzeri çıkmazdı bi baktırdım 1-20 çıktı dedim ki hamileyim kimse inanmadi ama dedim benımki çıkmaz asla dedim 1 olmadı hiç dedim bulanıyorum dedim. Ama dr bile yok işte dedi sonra adet tarihim geçti 2 gün sonra test yaptım ve bildiğim doğru çıktı her insan kendi vücudunu bilir ben agırlaştım bulantım oldu hem düzensiz adet hemde eşim asker 7-8 ayda bir geliyor ilişki oluyordu umudumuz yoktu ama dedşm ben hamileyim elhamdulillah 20+6 yız şimdi darısı sana inşallah dua et biraz daha geçsin tekrar kan ver yada adetin geçsin gebelik testi al
Cansut Derenils 12 gün geçiyor geçiyor 12 gun önce yani adet olacağım gün ilismi yaşadım acaba o zaman mı tuttu bebek de o yüzden mi beta bu kadar düşük çıktı yani daha yeni olduğu için :/
Cansut YuvarlanamayanPandaa adetim 13 gün geçiyor canim ya :( bu arada çok sevindim inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza..
emrbalayse Cansut gec döllenme olmuş olabilir ama bu ihtimali siz de biliyorsunuzdur. Ekstra bilgi için beklemek zorundasınız varsa zaten en fazla 5 gün sonra bile hcg 5 in üzerine çıkar. Bunları bildiğinizi düşünüyorum. Bence araştırmayın.
YuvarlanamayanPandaa Cansut amin Rabbşm isteyen herkese nasıp etsin belki stres yaptıgınız içinde geçikebikir canım adetin
Meryemce92 Cansut Kimyasal da genelde 10. Güne kadar gecikme olabilir kanama başlayabilir. Kimyasal olduğunu düşünmüyorum.
Buseninannesi_21 Cansut Canim bir doktora görün istersen kan ister ona göre değerlendirir sende durumu anlat şimdi biz ne desek tutmayabilir çünkü Allah kalbinize göre versin. 🌸
Meryemce92 Cansut Canım geç döllenme olabilir. Mevsimsel bir gecikme olabilir. Sen takip et kan ver bakalım yükselecekmi
Cicekdeniz Cansut bende de hem 0.0 ve 0.1 çıkardı en son sizin gibi yumurtlamamın üzerinden 12 gün geçince baktırdım 2,8 çıktı iki gün sonraysa beta 36 🤗 geçen haftaysa kese göründü 🤗 2 gün sonra 2 katı ve fazlası yükselirse hamilesiniz