GrkemGeyik Nisan ayında nasip olursa doğum yapıcak anneler burda mısınız?😍 kaçıncı haftadayız neler yaşıyorsunuz cinsiyetleri öğrendiniz mi?
NesrinDefne GrkemGeyik 17. Haftama yeni girdim, hayırlısı ile kız olacak dört gözle beklediğimiz Defne geliyor ☺
Emos2424 GrkemGeyik Bende nisanda doğum yapicam 24 ü diye hesaplıyor doktor hayirlsiiyla kucagima alicam inşallah suan 13 hafta 4 günlük cinsiyetini gercekten çok merak ediyorum ilk cocugumuz olucak 1.5 yıldır evliyim 😊
CansuHakanDabakan Asli 15+4 de gösterdi mi net ne güzel☺ Bende yarın gidicem inşallah öğrenirim çok merak ediyorum.🙏🏻😍 Herkes çok erken daha diyo😔
Elisam 14+5 kizimiz olacak allah izin verirse 🙂 carsambada kontrolumuz var cok heyecanliyim iyidir insallah minnoslar 🙂
Dsa Sehrialya benimki 11. Haftamda söyledi tahmini olarak siz sorun onlar biliyor yüzde olarak söylerler
pamuksekerinannesi 2018 erkek yılı ama Nisan ayı sanki kız ayı😍 15 Nisan Kıza benziyor benim de miniğim 👶🏻😍
pamuksekerinannesi Banu Sen 2018 e uyumlu gidiyorsun😂 Bana organı görmeden net bişey demedi ama kıza benziyor dedi nasip kısmet sağlıklı olsunlar da🙏
GrkemGeyik 16 benim de geçen hafta erkek gibi denildi nisan başı gibi doğum İNŞALLAH bakalım nasıl olcak önce sağlık ☺👶🏻💚
GrkemGeyik pamuksekerinannesi bana da %90 erkek ama net konuşmayım dedi 2018 e uyarmıyız artık bilemicem😍
Banu pamuksekerinannesi ya bence senin bebeğinin cinsiyeti kız o yüzden göstermemiş ufaklık çok merak ediyorum netleşince lütfen haber ver bana da
pamuksekerinannesi Banu İnşallah Canım ya bende çok merak ediyorum erkek olsa çıkıntı olurdu filan diyorlar ama bilmiyorum haber veririm çok saol canım benim 🤗😘
tgbhb Aykemm Sumeyye12 amin hepimizin evlatları hayırlı sağlıklı olsun inşallah. 2li test sonucum iyi çıktı çok şükür. 4 lü test ister mi doktor bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla 2li de risk olursa 4 lü test istiyorlar.
Seda42 Bizde 16+2 haftalığız 11 haftalik ken kıza benziyor dedi yarın kesin belli olur inslh hayırlısıyla gelsin bebislerimiz