Halenur-42 32+0 dan herkese merhaba 😍 ilk nst sıramı bekliyorum nasıl geçiyor kızlar içerde bebekle ilgili neye bakıyorlar 20 dk sürüyormuş sanırım çok şaşırdım ekrana veriyorlar mı bebek hareketlerini hastane öğle arasına girdiği için 1 buçuğu bekliyorum 🥰
Masal53 Halenur-42 karnına 2 tane bişey koyuyolar bebeğin kalp atışını duyuyosun sadece sancın kalp atışı vs. Makine üzerinde yazıyor artıyor veya azalıyor 15 dk kadar sürüyor
Sbhtzmn Halenur-42 öncesinde cıkolata ye beklerken bebegün hareketlensin. Bebegin kalp atışı hareket ve senın agrına bakılıyor makinede rakamları goruyorsun kalp atım sesi duyuyorsun
Aysen41 Halenur-42 canım bende 32 haftaligim neden ntsye erken girdin bı problem yoktur inşallah bı şikayetinmi vardı
Masal53 Halenur-42 hayır nst öncesi sadece karnın tok olmasına dikkat ediyolar çikolata vs. Yeme önerilmiyo
Masal53 Sbhtzmn hayırrr nst de çikolata önerilmiyorrr makine bebeğin kendi hareketlerini ölçmesi gerekiyor çünkü
Sbhtzmn Masal53 benim bebegim inanılmaz hareketleniyor 2 kez kahvaktı sonrası gittim hareketlerinden süphe etti doktorum cok sukur ben hissettigim icin bisey olmadı sonrasında nstye girmeden hep çikolata yedim cok aktifdi bebegim
Halenur-42 Masal53 tatlı bir şeyler yemeyim mi aç karnına olunca bide kan verince de bi acayip oldum simit yedim bir şey olmaz değil mi ondan
Masal53 Halenur-42 ben karın ağrısıyla gittim hastaneye doğumhaneye çıkarıldım tansiyon ateş bakıldı sonra odaya geçtim ilk çatı muayenesi ultrason muayenesi yapıldı doktor gebeliğinde bi sıkıntı yok dedi mide ağrısıdır o dedi çünkü göğüs altım ağrıyordu orası mide dedi sonra başka bi odaya geçtim nst bağlandı öyle işte 😁 çok karışık anlattım umarım anlaşılmıştır 🙄
Masal53 Halenur-42 ben 34 haftalıktım o zaman 🙄 rahat olmama rağmen canım acıdı bişey olacak diye korktum sabaha kadar 50 defa kontrol ettim kendimi
Halenur-42 Aysen41 yok canım bi sıkıntım yoktu aslında girdim çıktım sonuçlarında da bir şey çıkmadı çok iyi sonucun dedi doktordan doktora mı değişiyor acaba