Misragume1- amin cümlemiz inşallah rabbim herkese sağlıkla almayı nasip etsin
2 hafta öndeyiz
Tugbanida Neden bu kadar üzülüyorsunuz bu duruma anlamıyorum… Ne var ki önde olmasında biraz iri bir bebek olur en fazla. Benim de bebeğim 2 hafta önde gidiyor hep hiç kafama takmıyorum. Kilosu normal doğuma izin vermezse sezeryan olurum yeter ki sağlıkla doğsun
- Düzenlendi
Tugbanida Hım o zaman genetik canım korkma 😍
Pelinbyrktrlr şöyle ki kilosu eğer normal doğuma engel olursa diye endişe ediyorum yoksa tabi ki sağlıkla gelmesi en önemlisi yada doktor bunu bahane edip sezeryan yaparsa tabi ki onun sağlığı eğer izin vermezse yada benim elbet sezeryan olsun isterim
Tugbanida merhaba benim de bebeğim iki hafta önde şeker var mı diye bakıldı çıkmadı bebeğim iri bebek doktorum hiç dikkat et falan demedi 37+6 olduk 3700 gram kilo olarak Doğumu etkiliyor ama erken Doğum söz konusu değil demişti doktorum 40. Hafta 4500 olur zorlanırsın demişti Sonra çatımın dar olduğunu öğrendim haftaya sezeryan olacağım Doğum şeklini etkiliyor ama hafta olarak erken Doğum söz konusu değil demişti doktorum tabi bebek kendi gelmek isterse ayrı ☺️
- Düzenlendi
Tugbanida doktorlar kilosunu bahane edip sezeryana almıyorlar genelde çatı muayenesinde çatın darsa engel olur. Bende suan 32+6yım bende 2 hafta önden gidiyorum geçen hafta öğrendim bizimkiside babaya cektıgı ıcın tombul biraz ve dogum kanalında istirahat verdı normal doğum ıstıyordum ama çatım müsait değildi sadece arkaya kadar kesi atıp öyle alabılırız vakumla bile cekılır dedı 40 haftaya kadar beklemicez 4,5 5 kilo olur fazla olur okadar beklemeye gerek yok dedi. Senı yıpratmak ıstemıyorum dedi doktorum büyük abdestını bıle kaçırır sayısız dikişin olur dedi hiç gerek yok dedi. Yeni sezeryanlar estetik dikişli ve çok iyi oluyor normal diye tutturmayın hatta uzulmeyın bence. 2 hafta önden gitmesi gayet güzel 3 hafta ve sonrası fazla Ayriyetten geri olmamasıda güzel bi durum niye bukadar takıp üzüldünüz onu anlamadım. Doğduğu zaman bu onun ıcın daha iyi olur
32+1 de 2200 kilo boy 46 cm bize de 2 hafta önde dedi biraz şekere dikkat et dedi kullandığım vitaminler ve kaşar ceviz çok yedim bu süreçte muhtemelen onlar etki etti
Nilaylks benim de 37de 3.400 du 39. Haftaya 4u gecer. Acaba sezeryan mi der devlet sizce
schulemiss1 devlette nasıl oluyor bilmiyorum ama kilosuna bakarak çatı muayenesi yapıp normal Doğum olup olmayacağına bakarlar diye düşünüyorum 🌸