Sevde123 Benim kızımın adı da Asel Hüma olacak inşallah. Hüma nın anlamını çok beğendiğim için hemen karar kıldım 😊 Asel de eşimin istegi
Ozteber melocan bende inci koyucam inci tanemiz olucak😍 cok sade ve naif bi isim hem eski hem yeni modası geçmeyen bi isim
Ozteber melocan yanına başka isim düşünüyormusunuz ben tek inci mi olsa yoksa yanına başka isimli olsa diye düşünüyorum 🙄
Deletedmom15257 EymeniM Miras. Asil, yüksek. Savaşçı, mücadeleci. Arkadaş, dost. Tecrübeli, deneyimli kimse 😍hangisini beğenirsen 😘
HaleHosgor Bizde benim ismimin son harfiyle eşimin isminin ilk iki harfi ECE olucak 😍 Allahım evlatlarımızı sağsalim kucağımıza almak nasip etsin inşallah 🙏
ferideee TosbikveAnnesi bizde daha tam bulamadık canım 6.aya giriyorum ama hala belirsizlik var şuan için beren tek içimize sinen büyk ihtimal o olacak ama çok daha güzel içimize sinen farklı isim olursa da heran değişebilir çok zormuş isim bulmak varya 🤔
Semabahri TosbikveAnnesi bende kızıma eylül hüma ismini koyucu ama alya ve Erva ismi de çok hoşuma gidiyo bide asu , dila bunlarda seceneklerim arasindaydi 😊😊
Nefesates TosbikveAnnesi Nefes Arden koyduk biz de 😇Asilkan,Yaşam,Almila,Ahsen,Cennet,Huzur,Hüsna,Berre,Sumru,Derin güzel isimler bunlar da 😇
Ozteber melocan en mantiklisi bence de bnm eşimin ailesi yanına başka bi isim dahamı koysaniz fln dedi bende o yüzden düşündüm ama hiçbi ismi yakistiramiyorum
Sldaygn @TosbikveAnnesi 36 haftalık oldum daha bulamadım 😂ne kapı süsü yaptırabildim ne hediyelik hiç bişey artık doğsun büyüsün kendi koysun ismini diyorum o dereceye geldim😂😂ilk hamile olupta isim bulanlara nasıl özeniyorum anlatamam😂😂