TosbikveAnnesi Hanımlar, kız bebek bekliyorum ve bebeğimize hala isim bulamadık. Öztürkçe olsun ismi istiyoruz ve hiçbir isime ısınamadık. Sizler kızlarınıza hangi ismi buldunuz, belki bana da ilham olur 😌
TosbikveAnnesi Oykubrkn negüzel, uzun bir ömrü olsun inş. ELA benimde aklımda belki ela gözlü olursa düşünebilirim😌TosbikveAnnesi
Zeynepgamze Ben zeynep koyacağım nasip olursa🤗 ama benim aklımda olan diğer isimler Hafsa Ikra Hüma Elif Hem anlamlı hemde güzel isimler fikir olsun size dr 🤗
SemraCantrkCokun Zeynepgamze yalnız isim tavsiyesi isteyen annemiz öz Türkçe olsun dedi siz istisnasız Arapça isimler söylemişsiniz. Bari bir tane öz Türkçe olsaaydıı😊
Oykubrkn TosbikveAnnesi benim gözlerim ela diye istedi eşim ama kızımın henüz belli değil sanırım adı gibi olmayacak kahverengine daha çok benziyor ☺️
zehra33 Ben de Lina düşünüyorum ama yanına yakışacak bi isim daha bulamadık henüz☺️ önerileriniz varsa alabilirim kızlar☺️
melocan 12. Haftamızda bacak aramız boş cıktı kız oldugunu varsayıyorum kesin olamamakla birlikte🤭 İnci ismini düşündm bugun evimizin incisi neşesi olacak inşallah 🤗
Ozteber melocan bende inci koyucam inci tanemiz olucak😍 cok sade ve naif bi isim hem eski hem yeni modası geçmeyen bi isim
EsraHiraNur TosbikveAnnesi esimin isminin bas harfi benim son harfim hemde anlamli bir isim de Hira Nur olcak insallah 🙏🙏❤❤😊