Senaa-5454 Kızlar 33+2 oldum bugün 2 gün önce doktorum suyun sınırda dedi 9 olduğunu söyledi 6 olursa doğumu başlatmamız gerekiyor dedi her hafta kontrole çağırdı böyle bir durum yaşayan var mi
Dryin Senaa-5454 evet bende yaşadım günlük 4 litre su içtim ayrıca taze sıkılmış bu havuç suyuna başladım gerçekten fark etti çok şükür 30 haftamda oldu şu an 34 çok şükür Zaten suyun azalması ile hareket de azalıyor bebekde ama günlük şu alımını ve havuç suyu içince düzeliyor inşallah
Yuceroglu Senaa-5454 benim suyum 5 e düştü de doğurtmadı doktorum. Çok meraklıymış doğurtmaya 🙄 Daha sonra 13 e yükselttik. 35. Haftada yine 7 ye düştü. Doktorum hala tuttuğumuz kadar tutalım diyor. Bebek de sıkıntı yoksa eğer durduğu kadar durması lazım. Ekstra ikinciye hastaneye yatışım oldu suyum az diye😁
Yuceroglu Elcnbykckr maşallah kaçtı suyunuz 39 a kadar kaldı 🙄 benim de 31 den beri az 34 olduk. 37 de doğurtucak doktorum.
Elcnbykckr Senaa-5454 benimkide dönmüştü 28de hemde. Az hareket ederek yatarak bu süreci gecirdim tabi nst de sancın cıkmıyorsa
Senaa-5454 Dryin 3 litre su iç dedi günde yarım çay bardağı da havuç suyu içiyorum 34+3 de kontrole çağırdı tekrar yasakladığı şeyler oldu mu peki yolculuk gibi
Dryin Senaa-5454 yok hayır olmadi .bol su iç dedi benimde 8 ’di suyum 6 da alınir dedi ama ck skr yükseldi
Senaa-5454 Yuceroglu nasıl yükseltiniz peki suyunuzu su tüketimi ile mi yatış yaparım demedi benimki bebeğin eşi aşağıda 22 haftadan beri o yüzden doğumu başlatmamiz lazım daha da düşerse dedi
Elcnbykckr Yuceroglu 6veya 5olması lazım Doğum yaptığım gün nerdeyse bitmiş gibi birseymiş fotografcım söyledi
Sulearas Senaa-5454 kuzenimin 6 ya düşmüştü 3 hafta beklettiler 36.4 de dogdu hemen azalan bişey mi acBa o su bence daha dayanır sizinki
Senaa-5454 Sulearas geçen hafta 10 bu hafta 9 oldu serum verdi 4 tane su havuç suyu içiyorum. Bekler inşallah bizimkide 37 görse
Yuceroglu Senaa-5454 su ve havuç suyu içtim o yükseltti. Günde 5 lt en az su. Anladım plasentadan ötürü doğurtmak istemiş. Benim de tansiyondan ötürü. Çıkınca bebeğin gelişimini etkliyor
Nehirimmm06 Senaa-5454 benimde 29. Hafta da 9,7 dedi artmazsa bişey olur mu dedim yok bu su yeter dedi beni o kadar korkutmadı canım